Având cel mai bun parcurs al ultimelor 5 etape, cu 4 victorii și un egal, Leicester este surprinzătorul lider al campionatului Angliei. Astfel, înaintea etapei cu numărul 14, formația pregătită de Claudio Ranieri a adunat 28 de puncte, cu unul peste Man. United și două peste Man. City și Arsenal. La polul opus, Sunderland, Bournemouth și Aston Villa ocupă pentru moment poziții retrogradabile.
Seria transmisiunilor în direct de pe Eurosport 1 începe sâmbătă, atunci când City primește replica lui Southampton. Ambele formații trec prin momente mai puțin fericite, înregistrând eșecuri pe teren propriu în runda precedentă: City contra lui Liverpool iar Southampton cu Stoke. Gazdele ocupă ultima poziție a podiumului iar oaspeții sunt doar pe 8.
Eurosport 1 vă aduce duminică nu mai puțin de 6 ore în direct din Premier League. Mai întâi mergem pe White Hart Lane pentru Tottenham vs Chelsea urmând să ne mutăm apoi în estul Londrei pentru West Ham vs West Brom. Încheiem ziua pe Anfield, acolo unde trupa lui Jurgen Klopp revine după spectaculosul 4-1 de pe Etihad. Liverpool a jucat bine la mijlocul săptămânii, câștigând cu 2-1 pe teren propriu cu Bordeaux, în grupele Europa League.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
Live pe Eurosport 1 din Premier League, etapa 14:
- Man. City vs Southampton, sâmbătă de la 17.00
- Tottenham vs Chelsea, duminică de la 14.00
- West Ham vs West Bromwich, duminică de la 16.05
- Liverpool vs Swansea, duminică de la 18.15
Programele Eurosport 1 / Eurosport 2 pot fi urmărite online pe Player.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE