Sâmbătă, 14:30 – Swansea v Manchester United
După debutul cu dreptul în noua stagiune, Manchester United joacă în deplasare la Swansea în primul meci al etapei a doua. Victoria cu 4-0 în fața lui West Ham United face ca trupa lui Jose Mourinho să se afle pe primul loc în clasamentul prea-puțin relevant în acest moment al Premier League. Succesul a fost cel mai clar al lui Mourinho de când a sosit în Manchester, nou-venitul Romelu Lukaku marcând de două ori. Swansea a debutat cu un egal fără gol pe terenul lui Southampton, iar între timp și-a pierdut probabil cel mai valoros jucător în persoana lui Gylfi Sigurdsson, plecat la Everton. Partida de sâmbătă să anunță una cu goluri multe – o singură dată din ultimele unsprezece partide s-a întâmplat ca vreuna din echipe să nu marcheze în meciurile directe.
Sâmbătă, 17:00 – Liverpool v Crystal Palace
Premier League
Cum afectează nenumăratele amânări din Premier League fotbalul englez și obiectivele echipelor
ACUM O ORĂ
După semi-eșecul din deplasarea de la Watford (3-3), Liverpool dorește să revină cu victorie în fața propriilor fani în etapa a doua. Trupa lui Jurgen Klopp vine după o victorie importantă în play-off-ul Ligii Campionilor și va înfrunta pe Crystal Palace, una dintre formațiile care au dezamăgit profund în prima etapă. Echipa oaspete de sâmbătă a fost învinsă fără drept de apel (0-3) pe tren propriu de către nou-promovata Huddersfield, iar noul ei manager, Frank de Boer, pare a avea de lucru în acest sezon. Liverpool, una din favoritele la titlu în acest sezon, nu are voie să facă vreun pas greșit în acest weekend – în aprilie Palace a învins echipa lui Klopp cu 2-1 pe Anfield.
Sâmbătă, 19:30 – Stoke v Arsenal
Meciul de deschidere al Premier League a văzut-o pe Arsenal învingând fosta campioană Leicester într-o partidă electrizantă pe Emirates Stadium (4-3). Echipa lui Arsene Wenger a obținut cele trei puncte, însă a arătat în același timp vulnerabilitate în defensivă. Stoke poate fi un adversar periculos în etapa a doua, în special în condițiile în care joacă pe teren propriu. Gazdele au fost învinse de Everton în etapa de deschidere (1-0) însă nu au pierdut cu Arsenal pe teren propriu decât o singură dată în ultimele șapte partide, ceea ce le dă speranțe că pot frustra adversarii de sâmbătă din nou.
Luni, 22:00 – Manchester City v Everton
Etapa a doua se încheie cu meciul de luni seara dintre Manchester City și Everton. Sunt două dintre echipele care au impresionat pe piața transferurilor în această vară, ambele având obiective îndrăznețe în acest sezon. În timp ce City este cotată cu prima șansă la titlu, Everton încearcă să facă pasul mult-râvnit spre a deveni o echipă care se luptă pentru locurile ce duc în Liga Campionilor. Ambele formații au debutat cu dreptul în actuala stagiune, iar jucătorii lui Everton pot găsi o motivație suplimentară venită dinspre ultimul meci pe care cele două echipe l-au disputat – au câștigat cu 4-0 în luna ianuarie, pe teren propriu.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 2 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 3 ORE