Sâmbătă, 14:30 – Southampton v Chelsea
Southampton și Chelsea deschid balul în etapa a 34-a din Premier League. Două echipe ieșite din formă, dar cu obiective total diferite în acest final de campionat, se întâlnesc la ora 14:30 în direct pe Eurosport 1. Implicate profund în lupta pentru evitarea retrogradării, gazdele au nevoie de puncte ca de aer în acest final de sezon și nu au mai câștigat un meci în campionat din 3 februarie. De partea cealaltă, Chelsea pare să fi pierdut contactul cu primele patru echipe, urmând să se lupte cu Arsenal pentru locul 5. O victorie nu este, însă, garantată în deplasarea de la Southampton.
Sâmbătă, 19:30 – Liverpool v Bournemouth
Romanian Liga I
Alexandru Pașcanu, transferat definitiv de Ponferradina de la CFR Cluj!
ACUM 6 MINUTE
Al doilea meci transmis în direct de Eurosport 1 sâmbătă este cel dintre Liverpool și Bournemouth. Proaspăt calificată în semifinalele Ligii Campionilor, Liverpool luptă și pe frontul Premier League în acest final de sezon. Echipa lui Jurgen Klopp se află pe locul 3, la egalitate cu Tottenham și la patru puncte de Manchester United, în timp ce adversarii de la Bournemouth ocupă locul 11. Clubul manageriat de Eddie Howe pare lipsit de griji până la finalul stagiunii, însă mai are nevoie de câteva puncte să fie sigură de evitarea retrogradării.
Sâmbătă, 21:45 – Tottenham Hotspur v Manchester City
Cel mai interesant meci al zilei se joacă la ora 21:45. Este vorba despre duelul dintre Tottenham și Manchester City. Liderii de la City trec printr-o pasă surprinzător de slabă, fiind eliminați de către Liverpool din Europa și înfrânți de rivalii de la United în derby-ul de săptămâna trecută. Cu toate acestea, rămân marii favoriți la câștigarea titlului în Premier League, având nevoie de două victorii în ultimele șase meciuri pentru a triumfa. De partea cealaltă, Tottenham se află în lupta pentru locurile 2-4 cu Liverpool și United, iar o victorie ar fi importantă. Echipa se află într-o formă de invidiat, având șase victorii consecutive în Premier League. Poate Spurs să extindă șirul de înfrângeri al lui City?
Luni, 22:00 – West Ham United v Stoke City
Etapa se încheie luni la ora 22:00, când West Ham United primește vizita lui Stoke City. Deși diferența din clasament dintre cele două este considerabilă – 7 puncte – ambele sunt încă implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Stoke este echipa cu mai mare nevoie de victorie, aflată momentan pe locul 19, la 4 puncte de salvare, în timp ce West Ham este la 6 lungimi de zona fierbinte. Poate echipa oaspete să pună capăt seriei de 9 meciuri fără victorie, sau va mai face ea un pas spre liga secundă?
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Liga
Telenovela "Dembele", aproape de final! Jucătorul pleacă gratis la vară în Premier League
ACUM O ORĂ
Liga
O nouă lovitură pentru Barcelona! Umtiti s-a accidentat și se va opera
ACUM 2 ORE