Eurosport 1 va transmite în direct în acest weekend cele patru meciuri din sferturile de finală ale FA Cup, Cupa Angliei la fotbal. În urmă cu o lună, Eurosport a achiziționat drepturile de transmisie pentru competiție până în 2021 și a consolidat, astfel, statutul de „gazdă a fotbalului englez în România”, în contextul extinderii drepturilor și pentru Premier League, până în 2022.
Cu câștigătoarea trofeului de sezonul trecut, Chelsea, ieșită din competiție în optimile de finală, opt echipe vor lupta pentru a ridica cupa la finalul sezonului. Printre ele se află cele două cluburi din Manchester, City și United, dar și Brighton & Hove Albion, echipa la care evoluează românul Florin Andone. Șase dintre cluburile rămase în competiție joacă în Premier League, campionatul englez fiind transmis tot de către Eurosport 1 de-a lungul sezonului.
Watford și Crystal Palace vor deschide seria de meciuri din weekend sâmbătă la ora 14:15, iar ziua va continua cu partida din Premier League dintre Leicester City și Burnley. Apoi, campioana Angliei joacă în direct în FA Cup în Swansea City – Manchester City la ora 19:20. Wolverhampton Wanderers și Manchester United vor fi ultimele echipe care se duelează sâmbătă, începând cu ora 21:55. Nu în ultimul rând, sferturile de finală se vor încheia duminică, când la ora 16:00 Eurosport 1 va transmite în direct partida dintre Millwall și Brighton & Hove Albion.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 24 MINUTE
FA Cup este una dintre cele mai iubite și prestigioase competiții inter-cluburi din lume. Disputată pentru prima oară în sezonul 1871-1872, FA Cup are o tradiție de neegalat, fiind deschisă tuturor echipelor din primele zece ligi ale piramidei de fotbal din Anglia. La ediția din acest sezon au participat 736 de cluburi.
Program transmisiuni TV:
Sâmbătă, 16 martie:
Ora 14:15 – Watford v Crystal Palace (FA Cup)
Ora 17:00 – Leicester City v Burnley (Premier League)
Ora 19:20 – Swansea City v Manchester City (FA Cup)
Ora 21:55 – Wolverhampton Wanderers v Manchester United (FA Cup)
Duminică, 17 martie:
Ora 16:00 – Millwall v Brighton & Hove Albion (FA Cup)
https://i.eurosport.com/2019/03/16/2544968.jpg
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM O ORĂ