După 14 etape în care a înregistrat 13 victorii și o remiză, Bayern Munchen a cedat toate punctele în deplasarea de la Gladbach iar lupta pentru titlul din Bundesliga pare a avea din nou două pretendente. Înaintea rundei cu numărul 17, bavarezii lui Pep Guardiola au 43 de puncte, cu doar 5 mai multe decât rivalii de la Borussia. Și cum returul dintre cele două adversare se joacă la Dortmund, situația nu mai e atât de clară în favoarea actualei campioane. Podiumul e completat de Hertha, la 9 puncte în urma trupei lui Thomas Tuchel. La polul opus, Hoffe și Stuttgart ocupă locurile direct retrogradabile.
Avancronica etapei cu numărul 17 poate fi urmărită pe Eurosport 2, vineri de la ora 21.00. Apoi, o jumătate de oră mai târziu dăm startul transmisiunilor în direct prin partida Schalke vs Hoffenheim. Gazdele sunt doar pe 8 și au 3 înfrângeri în ultimele 5 runde în timp ce oaspeții, deși nu au pierdut în precedentele 3 etape, ocupă poziția a 17-a.
Bayern deschide ziua de sâmbătă prin deplasarea de la Hanovra în timp ce Stuttgart are o misiune extrem de dificilă pe teren propriu contra lui Wolfsburg. Formația la care activează și Alex Maxim a adunat doar 7 puncte în cele 8 etape disputate pe teren propriu. Nici Wolfsburg nu a strălucit în deplasările de până acum: o singură victorie, 3 remize și 3 eșecuri. Oarecum surprinzător, Hertha vs Mainz e un duel pentru un loc în cupele europene. 5 puncte și 4 locuri în clasament stau între cele două adversare. Etapa se închide la Gladbach, echipă care continuă să surprindă în acest sezon. De la 18.30, singura formație care a luat toate punctele din meciul cu Bayern primește replica lui Darmstadt, locul 12 în clasament.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM O ORĂ
Live pe Eurosport 2 din Bundesliga, etapa 17:
- Schalke vs Hoffenheim, vineri de la 21.30
- Hanovra vs Bayern, sâmbătă de la 16.30
- Stuttgart vs Wolfsburg, sâmbătă de la 19.30
- Hertha vs Mainz, duminică de la 16.30
- Gladbach vs Darmstadt, duminică de la 18.30
Etapa se vede Live integral pe Player.
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 2 ORE