Bayern Munchen e singura formație neînvinsă în Bundesliga primelor 14 etape, bavarezii luând o opțiune clară pentru un nou titlu. Trupa antrenată de Pep Guardiola a adunat deja 40 de puncte, cu 8 mai multe decât Dortmund și cu 15 peste Wolfsburg. În acest moment lupta pare a se da pentru ultimul loc de pe podium: pozițiile 3 - 11 sunt despărțite de doar 6 puncte. În subsolul clasamentului, Stuttgart a ajuns pe 17 după 3 înfrângeri la rând, formația la care activează Alex Maxim adunând doar 10 puncte, la fel ca și Augsburg și cu unul peste Hoffenheim.
Avancronica etapei a 15-a poate fi urmărită pe Eurosport 2 vineri seara de la ora 21.00 pentru ca apoi să dăm startul rundei prin meciul Schalke vs Hanovra. Ziua de sâmbătă e dedicată derby-urilor. Mai întâi, Bayern trebuie să dea un test important la Gladbach, formație care trece printr-o formă deosebită: după un start cu 5 eșecuri la rând au urmat 9 partide cu 7 victorii și două remize. Urmează apoi duelul locurilor 2-3, Wolfsburg primind vizita celor de la Dortmund.
Duminică, atenția se mută înspre partea a doua a clasamentului. Stuttgart vs Bremen este o adevărată confruntare pentru supraviețuire, doar 3 puncte stând între cele două adversare care se află pe locurile 17 respectiv 15. Rămânem în această zona a ierarhiei din Bundesliga pentru că etapa se încheie la Frankfurt, acolo unde Eintracht speră să obțină primele puncte din duelul cu Darmstadt, după eșecurile cu Mainz și Leverkusen.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 2 ORE
Live din Bundesliga pe Eurosport 2, etapa 15:
- Schalke vs Hanovra, vineri de la 21.30
- Gladbach vs Bayern, sâmbătă de la 16.30
- Wolfsburg vs Dortmund, sâmbătă de la 19.30
- Stuttgart vs Bremen, duminică de la 16.30
- Frankfurt vs Darmstadt, duminică de la 18.30
Etapa se vede integral online pe Eurosport Player.
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 4 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE