O singură remiză s-a inregistrat în debutul noului sezon din Bundesliga, Hanovra plecând cu un punct de la Darmstadt. În rest, câte 4 victorii de partea gazdelor și alte 4 pentru oaspeți, cele mai mari diferențe de scor înregistrându-se la Munchen (Bayern vs Hamburg 5-0) și Dortmund (Borussia vs Gladbach 4-0). Alex Maxim a prins ultimul sfert de oră pentru Stuttgart: înfrângere pe teren propriu cu FC Koln.
Runda secundă e deschisă de meciul de la Berlin, acolo unde Hertha primește replica celor de la Werder Bremen. Meciul de vineri începe la 21.30/ Live pe Eurosport 2 și va fi precedat de obișnuitul magazin dedicat fotbalului german (ora 21.00). Sâmbătă îi vom vedea din nou la treabă pe elevii lui Pep Guardiola, campionii de la Bayern urmând să facă deplasarea la Hoffenheim (16.30). După această partidă urmează programul Half Time Highlights pentru a merge apoi la Hamburg. De la 19.30 urmărim un duel care în ultimii ani s-a dat la retrogradare: Hamburg vs Stuttgart.
După evoluția excelentă din meciul cu Gladbach, Dortmund trebuie să confirme în deplasarea de la Ingolstadt (duminică de la 16.30). Ofensiva lui Thomas Tuchel a funcționat perfect în prima etapă iar primul remarcat ar fi Henrikh Mkhitaryan: armeanul a dezamăgit întreg sezonul trecut însă acum a reușit o dublă plus multe alte faze importante. Reus și Aubameyang au produs la rândul lor momente de calitate în atacul Borussiei. Etapa e închisă de confruntarea Gladbach vs Mainz (18.30). Ambele formații vin după înfrângeri în prima etapă ceea ce face ca duelul de duminică să fie cu atât mai important.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 2 ORE
Live din Bundesliga pe Eurosport 2, etapa a doua:
- Hertha Berlin vs Werder Bremen, vineri de la 21.30
- Hoffenheim vs Bayern Munchen, sâmbătă de la 16.30
- Hamburg vs Stuttgart, sâmbătă de la 19.30
- Ingolstadt vs Dortmund, duminică de la 16.30
- Gladbach vs Mainz, duminică de la 18.30
Etapa se vede în direct/ integral pe Eurosport Player.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM 3 ORE