Fotbalul din Bundesliga revine pe Eurosport 2 după pauza generată de meciurile din preliminariile Campionatului European de anul viitor. Germania a obținut calificarea pentru Euro 2016 câștigând grupa D. Naționala condusă de Joachim Löw a avut însă evoluții slabe în ultimele două partide: a fost mai întâi un eșec pe terenul Irlandei (1-0 pentru gazde) pentru ca apoi să vină succesul chinuit cu Georgia, 2-1 la Leipzig. Beneficiind din plin de cele 13 goluri marcate de Robert Lewandowski în aceste preliminarii, Polonia a fost a doua în grupă, obținând a treia calificare consecutivă la turneul final.
Etapa a 9-a din campionatul Germaniei e deschisă de confruntarea Mainz vs Dortmund, vineri de la 21.30. Înaintea partidei în care tehnicianul Borussiei își va înfrunta fosta echipă puteți urmări avancronica acestei runde (ora 21.00). Oaspeții sunt pe 2 și vin după eșecul cu Bayern în timp ce gazdele ocupă poziția a 9-a în clasament, cele două adversare fiind despărțite de 5 puncte.
Campionii de la Bayern joacă sâmbătă la Bremen încercând să obțină a 9-a victorie la rând. Meciul începe la 16.30 și e urmat în programul Eurosport 2 de Half Time Magazine: aici puteți vedea cele mai importante momente ale etapei. Apoi, de la 19.30 mergem la Frankfurt pentru a urmări dacă formația gazdă poate pune piedică parcursului incredibil al celor de la Gladbach: după 5 înfrângeri au venit 3 succese consecutive. Duminica ne aduce meciuri ale ultimelor clasate: după ce a strând doar 5 puncte în 8 meciuri, Hanovra joacă de la 16.30 la Koln (echipa de pe locul 5) în timp ce lanterna Stuttgart primește replica lui Ingolstadt (poziția a 6-a).
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 27 MINUTE
Live din Bundesliga pe Eurosport 2, etapa 9:
- Mainz vs Dortmund, vineri de la 21.30
- Werder vs Bayern, sâmbătă de la 16.30
- Frankfurt vs Gladbach, sâmbătă de la 19.30
- FC Koln vs Hanovra, duminică de la 16.30
- Stuttgart vs Ingolstadt, duminică de la 18.30
Toate meciurile din campionatul Germaniei pot fi urmărite în direct/ integral pe Player.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE