Borussia Dortmund ocupă prima poziție în clasament după primele două runde. Trupa condusă de Thomas Tuchel nu doar că a marcat de 4 ori în fiecare meci, dar este și singura formație care nu a primit gol. Bayern și Leverkusen sunt celelalte două echipe cu punctaj maxim iar acesta este duelul numărul 1 din weekend. Meciul va avea loc la Munchen (sâmbătă de la 19.30) și va fi transmis în direct pe Eurosport 2.
Seria transmisiunilor în direct din cadrul etapei cu numărul 3 începe vineri, atunci când putem urmări o altă partidă extrem de interesantă: Wolfsburg vs Schalke e la 21.30 iar cu o jumătate de oră mai devreme începe un magazin dedicat fotbalului din campionatul Germaniei.
După spectaculoasa revenire din weekend-ul trecut, atunci când s-a impus în fața lui Stuttgart, Hamburg are din nou un meci dificil contra celor de la FC Koln. Gazdele au un start foarte reușit de sezon cu victorie împotriva lui Stuttgart și remiză cu Wolfsburg.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Pentru a arăta că își merită locul în clasament, Dortmund trebuie să facă față acum unui meci cu Hertha Berlin. Partida de pe Westfalen are loc duminică de la 16.30. Trebuie menționat faptul că oaspeții au câștigat meciul din prima etapă din postura de formație vizitatoare, 1-0 pe terenul lui Augsburg. Apoi, etapa se încheie la Bremen, acolo unde Werder primește replica echipei care ocupă într-un mod surprinzător ultima poziție din Bundesliga. Gladbach nu se regăsește deocamdată pierzând clar în deschidere cu Dortmund și apoi pe teren propriu cu Mainz. În clasament, alături de Gladbach, Stuttgart și Hoffenheim sunt celelalte două echipe cu înfrângeri pe linie.
Live din Bundesliga pe Eurosport 2, etapa a 3-a:
- Wolfsburg vs Schalke, vineri de la 21.30
- FC Koln vs Hamburg, sâmbătă de la 16.30
- Bayern vs Leverkusen, sâmbătă de la 19.30
- Dortmund vs Hertha, duminică de la 16.30
- Werder vs Gladbach, duminică de la 18.30
Toate meciurile din Bundesliga sunt în direct online pe Player.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 ORE