Noul canal Eurosport va fi disponibil abonaților UPC din București, Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Tulcea. Pe parcursul anului, Eurosport 4K va fi inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din restul țării care au televizoare compatibile 4K și carduri digitale UPC (CI+).
Vodafone România este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis - Grand Slam și circuitul ATP - difuzate de canalele Eurosport. Începând cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clienții Vodafone și UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competițiile menționate anterior pe canalele Eurosport 1 și 2, disponibile în grilele Vodafone TV și UPC. Mai mult decât atât, din 15 ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile în rețeaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) vor fi incluse și în grila Vodafone TV.
Fie că este vorba despre meciurile de feminin sau de masculin, clienții Vodafone pot vedea oriunde, pe telefon sau tabletă, prin intermediul Vodafone TV, partidele de tenis de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon, US Open și din Circuitul ATP, pe Eurosport. De asemenea, iubitorii sportului vor putea urmări împreună acasă cele mai importante competiții sportive din lume, de la fotbalul din Premier League și FA Cup, la schi, handbal și snooker prin intermediul pachetelor de televiziune UPC.
Premier League
Samir Nasri și-a anunțat retragerea din activitate la 34 de ani
ACUM O ORĂ
Mai multe detalii sunt disponibile aici.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM O ORĂ
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 3 ORE