Eurosport a primit premiul pentru “Canalul TV al anului” la editia inaugurala a Galei Premiilor pentru Continut si Inovatie, care s-a desfasurat pe 4 octombrie, la Cannes, in cadrul MIPCOM, cel mai cunoscut eveniment global dedicat continutului de divertisment.
Gala Premiilor pentru Continut si Inovatie este o initiativa a Digital TV Europe in parteneriat cu TBI-Television Business International. Evenimentul recompenseaza inovatia in materie de continut, distributie si livrare, precum si realizarile companiilor si ale persoanelor care contribuie la generarea de continut video la nivel global.
Romanian Liga I
Alexandru Pașcanu, transferat definitiv de Ponferradina de la CFR Cluj!
ACUM 31 MINUTE
Peter Hutton, CEO, Eurosport a declarat: “Acest an a fost unul plin de transformari pentru Eurosport – am continuat sa ne asiguram mai multe drepturi premium, cum ar fi Jocurile Olimpice incepand din 2018, imbunatatind in acelasi timp si productia. Este extraordinar ca aceste eforturi sunt recunoscute in cadrul Galei Premiilor pentru Continut si Inovatie si ca am fost desemnati Canalul TV al anului”.
Liga
Telenovela "Dembele", aproape de final! Jucătorul pleacă gratis la vară în Premier League
ACUM O ORĂ
Liga
O nouă lovitură pentru Barcelona! Umtiti s-a accidentat și se va opera
ACUM 2 ORE