Astfel, pe data de 23 noiembrie, Eurosport, în parteneriat cu CEO Clubs International, Next Gen Leaders Hub, Sports Hub Romania si cu sprijinul Schoenherr România, Coca Cola HBC România, Nespresso, Systematic și al Federatiei Romane de Fotbal, organizează mini campionatul de fotbal caritabil dedicat companiilor: FOTBAL PENTRU SCHIMBARE.
Implicarea în proiectul "Fotbal pentru schimbare" se află în strânsă legătură cu politica globală a Discovery, care și-a luat angajamentul de a se concentra pe reducerea inegalităților și susținerea emancipării, în mai multe țări de pe glob, prin colaborări cu organizații locale și internaționale specializate în facilitarea accesului la nevoile umane de bază.
"Activitățile de responsabilitate socială au ocupat întotdeauna un loc important în activitatea Discovery. În timp ce pe micile ecrane transmitem conținut care alimentează pasiunile oamenilor, ne concentrăm toate eforturile pentru a fi parte și din progresul acestora, ținând cont de faptul că incluziunea socio-profesională și independența financiară a tinerilor dezavantajați este una dintre cele mai mari provocări din România în acest moment. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a ne implica într-un proiect atât de relevant pentru comunitatea noastră și vom continua să investim în dezvoltarea profesională și personală a tinerilor prin proiecte dedicate", a declarat Alexandru Silanovici, Senior Manager Strategy & Commercial Team Development CEEMCA.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 5 ORE
Sportul, și în special fotbalul, reprezintă valori precum integritate, perseverență, ambiție, fair play - acestea sunt valori în care credem și pe care le insuflăm zi de zi tinerilor din programele asociației. Suntem extrem de onorați să fim alături de Eurosport în această inițiativă laudabilă și să contribuim împreună la schimbarea în bine a vieții tinerilor defavorizați | Adriana Preda, Director Executiv, Asociația The Social Incubator
"Fotbal pentru schimbare" se desfășoară sâmbătă, 23 noiembrie 2019, începând cu ora 09:30, la Premium Wellness Institute. Lovitura de începere a finalei o va avea fostul internațional român și o legendă a fotbalului românesc, câștigător a două Cupe ale Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici. În plus, la finalul evenimentului, participanții vor avea șansa de a licita pentru unul dintre cele 4 tricouri cu autografele membrilor echipei naționale de U-21, tricouri aparținând lui Ianis Hagi, George Pușcaș, Florinel Coman și Nicolae Stanciu. Toți banii strânși în urma evenimentului vor fi donați Asociației The Social Incubator.

Despre Eurosport

Eurosport, destinația pentru sport numărul 1 din Europa, stârnește pasiunea pentru sport a fanilor și îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport a oferit experiența supremă a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018 pentru mai mulți oameni, pe mai multe "ecrane" ca niciodată, prin intermediul canalelor locale Eurosport.
În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport numărul 1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună și, împreună cu aplicația Eurosport (disponibilă prin iOS și Android), sunt unicele locuri unde fanii vor putea urmări online Eurosport în orice moment pe mobil sau tabletă. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 6 ORE