Eurosport va transmite toate cele 52 de meciuri ale CM din Canada, dintre care 41 de confruntări vor fi în direct. Restul de 11 partide le vom urmări înregistrat, asta pentru a fi difuzate la ore cât mai accesibile, diferența de fus orar Europa - Canada fiind de peste 5 ore. De asemenea, v-am pregătit o serie de magazine dedicate turneului final, care vor fi difuzate înaintea și după confruntările în sine. ”3 Women, 1 World Cup” și ”Women’s World” vă vor aduce așadar mai aproape de tot ceea ce se întâmplă în Canada.
Trebuie spus faptul că turneul final din 2015 vine cu o modificare majoră care se referă la creșterea numărului echipelor participante, de la 16 la 24. Vorbim așadar despre 6 grupe a câte 4 formații. primele două din fiecare grupă se vor califica în faza eliminatorie alături de cele mai bune 4 naționale aflate pe locul al treilea. Dar iată care sunt echipele prezente în Canada și grupele din care fac parte:
- grupa A: Canada, China, Noua Zeelandă și Olanda
Liga
Telenovela "Dembele", aproape de final! Jucătorul pleacă gratis la vară în Premier League
ACUM 17 MINUTE
- grupa B: Germania, Coasta de Fildeș, Norvegia și Thailanda
- grupa C: Japonia, Elveția, Camerun și Ecuador
- grupa D: Statele Unite, Australia, Suedia și Nigeria
- grupa E: Brazilia, Coreea de Sud, Spania și Costa Rica
- grupa F: Franța, Anglia, Columbia și Mexic.
Vor lua așadar startul cele mai importante echipe naționale din istoria fotbalului feminin. Vorbim aici despre Japonia (deținătoarea trofeului), Statele Unite (finalista din 2011), Brazilia, Germania sau Franța. De 10 ori învingătoare în Cupa Algarve (competiție transmisă de asemenea pe Eurosport), naționala Statelor Unite are în palmares două titluri mondiale și e considerată favorită să și-l adjudece pe al treilea. Apoi, după un turneu dezamăgitor în urmă cu 4 ani, atunci când au evoluat pe teren propriu, jucătoarele din Germania au acum ștacheta mult mai ridicată, după ce naționala masculină s-a impus la CM din 2014. Pe de altă parte, Japonia e una dintre puținele formații prezente la toate turneele mondiale iar recenta victorie din Cupa Asiei le poate da jucătoarelor nipone avântul necesar păstrării trofeului.
Eurosport transmite în direct CM de fotbal feminin în perioada 6 iunie - 5 iulie.
Liga
O nouă lovitură pentru Barcelona! Umtiti s-a accidentat și se va opera
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Transferul lui Sorescu în Polonia, aproape picat! Suma oferită diferă de pretențiile "câinilor"
ACUM O ORĂ