Brazilia a avut evoluții încântătoare la acest turneu final, tinerii jucători sud americani fiind neînvinși în cele 6 meciuri disputate până acum în Noua Zeelandă. În afara celor 9 puncte adunate în grupe din partidele cu Nigeria, Ungaria și Coreea de Nord au venit și calificările succesive din fazele eliminatorii contra naționalelor din Uruguay, Portugalia și Senegal. De altfel, semifinala cu Senegalul a fost cea mai categorică victorie înregistrată de Brazilia la campionatul mondial, scor 5-0.
De partea cealaltă, Serbia a avut nevoie de prelungiri pentru calificarea în finală. Živković a deschis rapid scorul în disputa cu echipa statului Mali iar fotbaliștii africani au egalat prin Kone, 1-1 fiind scorul primelor 90 de minute. În timpul suplimentar, golul calificării a fost marcat de Šaponjić în minutul 101.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 7 ORE
Finala Campionatului Mondial de fotbal destinat jucătorilor sub 20 de ani va avea loc sâmbătă, la Auckland. Meciul Brazilia vs Serbia începe la ora 8.00 dimineața și va fi transmis în direct pe Eurosport și online pe Eurosport Player. Reamintim, Franța este încă deținătoarea trofeului, după victoria la penalty-uri contra Uruguay-ului. La turneul din 2011, găzduit de Turcia, mijlocașul lui Jiuventus, Paul Pogba a fost declarat cel mai bun jucător al competiției.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 8 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 10 ORE