După o perioadă mai slabă pentru cei de la United, acesta pare a fi din nou un sezon în care echipele din Manchester să intre în luptă directă pentru titlul din Premier League. City a început în forță și ocupă prima poziție după primele 9 etape (21 de puncte) în timp ce United este pe 3, la doar două puncte distanță. Arsenal, tot 19 puncte, s-a intercalat între cele două rivale locale.
Oaspeții au avut un start lansat, cu 5 victorii în primele 5 etape, pentru ca apoi să vină înfrângerile cu West Ham și Tottenham. Erau momentele în care chiar United a preluat prima poziție în ierarhia din Anglia. Manuel Pellegrini a reușit apoi să readucă echipa pe linia câștigătoare, urmând succesele cu Newcastle și Bournemouth. De partea cealaltă, cu excepția primelor 30 de minute de pe Emirates (când au încasat 3 goluri), United a jucat foarte bine în ultimele 5 runde. Au fost 4 victorii plus eșecul cu Arsenal, formație alături de care ocupă prima poziție în clasamentul formei de moment.
În cele 4 meciuri jucate pe Old Trafford, formația pregătită de Louis van Gaal a cedat doar două puncte, în remiza albă cu Newcastle. Dar nici City nu stă rău atunci când vine vorba despre confruntările jucate pe terenuri străine: în afara partidei pierdute pe White Hart Lane, ”cetățenii” au plecat cu toate punctele din deplasările cu West Brom, Everton și Palace.
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 39 MINUTE
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 10:
- West Ham vs Chelsea, sâmbătă de la 17.00
- Sunderland vs Newcastle, duminică de la 14.00
- Man. United vs Man. City, duminică de la 16.00
- Liverpool vs Southampton, duminică de la 18.00
Programele Eurosport se văd online pe Player.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 2 ORE
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 3 ORE