După ce a condus ierarhia din Premier League în primele 6 runde, Man. City a părăsit în weekend poziția de lider. Trupa antrenată de Manuel Pellegrini a avut un start cu 5 victorii la rând însă acum are două eșecuri consecutive ceea ce le-a permis rivalilor de la United să treacă în față. Astfel, dacă City a cedat în deplasarea de pe White Hart Lane cu Tottenham, United s-a impus lejer cu ultima clasată Sunderland. Un singur punct le desparte acum pe cele două echipe din Manchester.
A fost o etapă care a arătat din nou slăbiciunile campionilor de la Chelsea. Formația pregătită de Jose Mourinho nu a luat decât un punct din meciul cu Newcastle și rămâne pe un incredibil loc 15. Mult mai bine s-au prezentat Liverpool și Arsenal: ”cormoranii” au trecut cu 3-2 de Aston Villa iar ”tunarii” au câștigat cu 5-2 pe arena lui Leicester.
Etapa a 7-a se încheie luni seara, de la 22.00 (avancronica începe la 21.45), atunci când Eurosport transmite în direct meciul West Brom vs Everton. Cele două adversare sunt despărțite în clasament de un singur punct: gazdele au acumulat 8 puncte și ocupă poziția a 14-a iar oaspeții au 9 puncte și sunt acum pe 9, dar cu posibilitatea de a ajunge până pe 5. Interesant e faptul că ambele formații au doar rezultate pozitive în ultimele 3 runde: două egaluri plus o victorie pentru Everton și două succese plus o remiză pentru West Brom.
Fotbal
Gică Hagi a vorbit despre accidentarea gravă a lui Ianis Hagi
ACUM 7 ORE
West Brom vs Everton e Live pe Eurosport și online pe Player, luni de la 22.00.
Africa Cup of Nations
Senegalul e în sferturi. Sadio Mane a înscris, dar a ieșit accidentat!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Motivele pentru care negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF nu s-au mai concretizat
ACUM 8 ORE