Arsenal e echipa pe val în Premier League, trupa lui Arsene Wenger adunând maxim de puncte din ultimele 5 etape. În ierarhia formei de moment, ”tunarii” sunt urmați de Tottenham și Southampton, ambele cu 3 victorii și două remize. La polul opus se află Aston Villa, formația care încheie ierarhia din Anglia adunând doar 4 puncte în 11 etape.
După remizele cu City și Palace, Manchester United joacă sâmbătă pe teren propriu cu West Brom. Chiar dacă au fost lideri pentru o etapă, ”diavolii” au căzut acum pe 4 și au 4 puncte sub duo-ul City/ Arsenal. De partea cealaltă, West Brom ocupă poziția a 12-a, oaspeții având un parcurs foarte bun pe teren străin: 3 victorii, un egal și o înfrângere. După meciul de pe Old Trafford vom urmări partida Stoke vs Chelsea. Vorbim despre două vecine din a doua parte a clasamentului: gazdele sunt pe 14 cu 13 puncte iar oaspeții un loc mai jos cu doar 11 puncte. Campionii lui Jose Mourinho vin după două eșecuri la rând, cu West Ham și Liverpool.
Etapa se va încheia duminică, atunci când vedem derby-ul nordului Londrei: Arsenal vs Tottenham e de asemenea duelul celor mai în formă echipe din Premier League. 5 puncte, în favoarea gazdelor, stau între cele două adversare. Arsenal e co-lider alături de City (25 puncte) iar Tottenham e prima în afara locurilor de Liga Campionilor, locul 5.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 4 ORE
Live pe Eurosport din Premier League, etapa 12:
- Man. United vs West Brom, sâmbătă de la 17.00
- Stoke vs Chelsea, sâmbătă de la 19.30
- Arsenal vs Tottenham, duminică de la 18.00
Programele Eurosport se văd în direct pe Eurosport Player.
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 6 ORE
Africa Cup of Nations
Mo Salah ține Egipt în viață la Cupa Africii pe Națiuni. Nigeria s-a calificat în optimi
ACUM 13 ORE