Echipa lui Ancelotti a demonstrat că victoria de pe terenul lui Tottenham din prima etapă nu a fost deloc întâmplătoare. Oaspeții au deschis scorul în minutul 10, prin G.Diangana, care a trimis un șut perfect de la marginea careului la capătul unui contraatac. "Caramelele" au egalat în minutul 31 prin Calvert Lewin, care a trimis cu călcâiul în plasă din apropierea porții.
Scorul pauzei a fost stabilit de James Rodriguez, care a șutat fără speranță pentru portarul oaspeților de la marginea careului în minutul 45. Înainte să se intre la cabine, West Brom a rămas și în 10 oameni, K. Gibbs văzând direct cartronațul roșu după ce și-a bruscat un adversar. Mai mult, în drumul spre vestiare, antrenorul oaspeților, Slaven Bilic a fost și el eliminat după proteste îndelungate la adresa lui Mike Dean.
Deși se aflau cu un om în minus oaspeții au egalat imediat după pauză, când M.Pereira a transformat superb o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. M.Keane i-a readus pe elevii lui Ancelotti în avantaj în minutul 54 la capătul unei faze fixe, iar din acel moment jocul a curs într-o singură direcție. Calvert Lewin a reușit dubla în minutul 62 la capătul unei faze colective de toată frumusețea, iar peste numai 4 minute atacantul de 23 de ani și-a completat hattrick-ul, reluând cu capul în plasă un corner executat de James Rodriguez.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Astfel, după 2 etape Averton are maxim de puncte și este, cel puțin pentru moment lider în Premier League. În schimb, West Brom nu are nici un punct deocamdată, iar impactul cu Premier League nu etse cel mai fericit.
Etapa viitoare Everton va juca în deplasare cu Crystal Palace, iar West Brom va primi acasă vizita lui Chelsea, premisele de a obține primele puncte din acest sezon în acel meci fiind destul de sumbre.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54