După ce echipa condusă de el a înregistrat al 7-lea eșec în meciurile oficiale din acest sezon și a căzut în zona retrogradabilă a clasamentului Premier League în weekend, conducerea clubului l-a informat pe olandez de decizie.
„Everton confirmă că Ronald Koeman a părăsit clubul,” se arată într-un comunicat emis de către acesta. „Președintele Bill Kenwright, consiliul de conducere și acționarul principal Farhad Moshiri doresc să-i mulțumească lui Ronald pentru ceea ce a făcut pentru club în ultimele 16 luni și pentru clasarea pe locul șapte din sezonul trecut al Premier League.”
Everton a fost învinsă duminică pe teren propriu cu 5-2 de către Arsenal și se află pe poziția a 18-a în clasament, cu numai 8 puncte acumulate. Koeman ocupa poziția de manager al echipei din luna iunie a anului trecut, când a părăsit-o pe Southampton pentru a prelua Everton.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE
Koeman este al treilea manager care-și pierde postul în acest sezon al Premier League, după ce Frank de Boer și Craig Shakespeare au părăsit recent pe Crystal Palace, respectiv Leicester City.
Meciurile din Premier League continuă pe Eurosport 1 în acest weekend, trei partide putând fi urmărite sâmbătă începând cu 14:30. Luni, etapa se încheie tot LIVE pe Eurosport 1 la ora 22:00.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE