După cele două săptămâni de pauză generate de meciurile din preliminariile Campionatului European de anul viitor, fotbalul din Premier League revine în forță pe Eurosport. Astfel, ziua de sâmbătă e deschisă de avancronica etapei a 9-a (13.45) pentru ca de la 14.45 să urmărim Live debutul lui Jurgen Klopp în derby-ul Tottenham vs Liverpool.
După meciul de pe White Hart Lane ne mutăm pe Goodison Park, acolo unde se va desfășura o altă confruntare extrem de interesantă: Everton vs Man. United. Avancronica începe la 16.45 iar 15 minute mai târziu dăm startul în direct pe Eurosport.
Cele două adversare sunt despărțite doar de 3 puncte în clasament: gazdele sunt pe 7 cu 13 puncte iar oaspeții ocupă poziția a treia, cu 16 puncte. Cu două etape în urmă United era lider în Premier League dar a venit apoi înfrângerea de pe Emirates (3-0 pentru Arsenal) iar City a revenit pe prima poziție. Din cele 4 meciuri disputate pe teren propriu, Everton nu a reușit decât o victorie, 3-1 cu Chelsea. Au mai fost două remize și o înfrângere. De partea cealaltă, trupa pregătită de Louis van Gaal are deplasări de totul sau nimic: victorii la Villa și Southampton plus înfrângeri la Swansea și Arsenal.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 16 MINUTE
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 9:
- Tottenham vs Liverpool, sâmbătă de la 14.45
- Everton vs Man. United, sâmbătă de la 17.00
Programele Eurosport pot fi urmărite online pe Eurosport Player.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM O ORĂ
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM O ORĂ