”Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat mereu poziția cu Nainggolan la turnul de control. A făcut și munca de jos, dar prezența sa în centrul terenului a fost esențială”, au scris cei de la tuttomercatoweb, citați de DigiSport.
”Antonio Conte a riscat mult aliniind o linie de mijloc fără forță în fața mușchilor încordați de Răzvan Marin, Nainggolan și Duncan”, consideră cei de la Gazetta dello Sport.

Inter continuă marșul spre titlul din Serie A

Premier League
Zi nebună în Premier League! În primele 5 meciuri s-a stabilit o medie de 4,4 goluri
ACUM O ORĂ
Un gol rar al lui Matteo Darmian a desfăcut în sfârșit apărarea încăpățânată a celor de la Cagliari și a adus cele trei puncte pentru Inter, echipă care își continuă marșul spre titlul din Serie A.
La doar câteva minute după ce a intrat pe teren, Achraf Hakimi a combinat cu Romelu Lukaku și a avansat periculos pe flanc pentru ca apoi să centreze iar mingea să fie reluată de Darmian.
Rezultatul este unul nemeritat pentru Cagliari, a cărei defensivă a arătat excelent iar portarul Guglielmo Vicaro a avut mai multe intervenții extraordinare, el înlocuindu-l pe titularul obișnuit, Alessio Cragno, care s-a infectat cu coronavirusul la națională.
Inter are un avans de 11 puncte la vârful Serie A cu doar opt meciuri rămase.
Liga
Ancelotti, precaut înainte de "El Clasico": "E normal să-mi fie puțin frică"
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Bayern Munchen oferă peste 100 de milioane de euro pentru un obiectiv al echipei Real Madrid
ACUM 2 ORE