”Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat mereu poziția cu Nainggolan la turnul de control. A făcut și munca de jos, dar prezența sa în centrul terenului a fost esențială”, au scris cei de la tuttomercatoweb, citați de DigiSport.
”Antonio Conte a riscat mult aliniind o linie de mijloc fără forță în fața mușchilor încordați de Răzvan Marin, Nainggolan și Duncan”, consideră cei de la Gazetta dello Sport.

Inter continuă marșul spre titlul din Serie A

Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 36 MINUTE
Un gol rar al lui Matteo Darmian a desfăcut în sfârșit apărarea încăpățânată a celor de la Cagliari și a adus cele trei puncte pentru Inter, echipă care își continuă marșul spre titlul din Serie A.
La doar câteva minute după ce a intrat pe teren, Achraf Hakimi a combinat cu Romelu Lukaku și a avansat periculos pe flanc pentru ca apoi să centreze iar mingea să fie reluată de Darmian.
Rezultatul este unul nemeritat pentru Cagliari, a cărei defensivă a arătat excelent iar portarul Guglielmo Vicaro a avut mai multe intervenții extraordinare, el înlocuindu-l pe titularul obișnuit, Alessio Cragno, care s-a infectat cu coronavirusul la națională.
Inter are un avans de 11 puncte la vârful Serie A cu doar opt meciuri rămase.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM O ORĂ
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM O ORĂ