Denis Alibec este foarte aproape de a semna cu Atromitos, după ce s-a despărțit în această iarnă de CFR Cluj.
Atacantul român este deja în Grecia, unde efectuează vizita medicală. Dacă trece de acest ultim hop, jucătorul semnează cu clubul din Grecia, situat pe locul 13 în prima ligă.
Interesant este faptul că Atromitos este antrenată de Chris Coleman, selecționerul care a dus Țara Galilor pâna în semifinale la Euro 2016. Tot în această săptămână, formația greacă l-a împrumutat pe Dorin Rotariu de la Ludogorets.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 2 ORE

Denis Alibec și-a manifestat dorința de a pleca de la Cluj încă de la finalul anului trecut

Denis Alibec și-a manifestat încă de la sfârșitul anului trecut dorința de a pleca de la CFR Cluj. El nu a reușit să confirme la gruparea ardeleană, iar Dan Petrescu a ajuns la un moment dat să îl considere "persona non grata".
"La finalul anului, Alibec și-a exprimat dorința de a pleca din lotul CFR-ului, m-a sunat chiar și de 1 ianuarie, mi-a spus că ar dori că nu ar dori să participe la ședința de pregătire din Spania. Sunt subiectiv în ceea ce-l privește, de-a lungul timpului l-am arbitrat și nu am cum să uit nivelul fotbalistic pe care l-a avut. Acum este la un nivel mai ridicat față de cum l-a găsit Dan Petrescu atunci când a venit la CFR Cluj, doar că nu este la forma care l-a consacrat. Echipa națională are nevoie de un Alibec pregătit. Un antrenor la care el comentează, niciodată nu l-ar ajuta într-o pregătire de calitate. Acum se află la Cluj, așteptăm să vedem ce variante va alege", a declarat Cristi Balaj recent.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 4 ORE