Fermin de la Calle de la Eurosport Spania a dezvăluit că, din punctul de vedere al celor de la Real Madrid, transferul lui Ronaldo nu este o opțiune realistă și există trei motive fundamentale.

1. Mbappe este prioritatea

Real Madrid are o țintă clară în această vară și în această direcție vor merge eforturile lor financiare: achiziționarea lui Kylian Mbappe. Francezul a refuzat deja trei oferte de prelungire din partea lui PSG, astfel că francezii ar putea fi nevoiți să îl vândă în această vară pentru a nu-l pierde gratis în vara lui 2022 atunci când îi expiră contractul. Francezul are 22 de ani iar Florentino Perez consideră că Mbappe ar putea fi simbolul Realului pentru următorul deceniu. Perioada lui Ronaldo a apus.
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 7 ORE

2. Real nu își permite salariul lui Ronaldo

Real Madrid nu își poate permite să îl transfere pe Ronaldo pentru că atacantul portughez are un salariu anual de 64 de milioane de euro. Acest lucru face imposibilă revenirea sa pe Bernabeu, din punctul de vedere al conducerii madrilene, care tocmai a renegociat o reducere cu 10% a salariilor de la prima echipă. Astfel, dacă ar veni, Ronaldo ar trebui să accepte o scădere considerabilă a salariului, ceea ce nu pare plauzibil în acest moment.

3. Relația rece dintre Florentino Perez și Ronaldo

Florentino Perez, președintele Realului, nici nu ia în considerare o revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Spaniolul încă este supărat pe Ronaldo pentru că și-a anunțat plecarea de la club chiar după ce Real a câștigat UEFA Champions League la Kiev, stricând astfel sărbătoarea madrilenilor. Cei doi nu își vorbesc în prezent.
Anterior, în programul tv El Chiringuito, un jurnalist foarte cunoscut din Spania, Josep Pedrerol, a susținut că agentul lui Ronaldo, celebrul Jorge Mendes, a început discuțiile cu Florentino Perez pentru revenirea la Real.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 7 ORE