Cea mai frumoasă amintire de la Euro 84

”Cu siguranță că golul cu Germania. Satisfacția de a marca împotriva vicempioanei mondiale, de a juca contra unor fotbaliști de o asemenea valoare, nu se compară cu nimic. Și faptul că am dat gol pentru România, asta este cea mai mare bucurie pentru mine”.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM 3 MINUTE

Despre presiunea de a fi prima echipă a României la un Campionat European

”Erau doar opt echipe calificate atunci la un turneu final. Pentru noi a fost o mare provocare, cel puțin pentru mine. Ne doream să demonstrăm că nu a fost o întâmplare calificarea noastră. Am reușit să facem asta, mai puțin în ultimul meci cu Portugalia, unde am pierdut până la urmă cu 1-0. Poate o victorie cu portughezii și jocul rezultatelor ne-ar fi adus într-o semifinală”.

Putea România mai mult?

”Da, eu cred că puteam mai mult. Nu ne-am făcut de râs în primul rând. Nici noi jucătorii, dar nici antrenorii sau suporterii.”

Sunt prea multe echipe acum la Euro?

”Cred că datorită ”globalizării” Europei să spun așa, UEFA a dat șansa la 24 de echipe să participe la un turneu final. Eu cred că un Campionat European cu 16 echipe ste cea mai bună variantă. Dar nu noi decidem asta, noi suntem o echipă mică, cei mari stabilesc jocurile”.
”Este foarte greu de spus. Dar pe mine personal m-a impresionat cel mai mult Lothar Matthäus în meciul cu Germania. Ce travaliu a avut atunci, era un jucător emblematic al Germaniei, el mi-a rămas în minte. Mai ales ce angajament fizic avea la fiecare duel. În afară de asta, m-a impresionat și atmosfera de pe stadioane”.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 2 ORE