La începutul lui 2019, David Villa a semnat cu Vissel Kobe, iar mulți specialiști au anticipat că atacul lui New York City va avea mult de suferit. Nici nu ar fi avut, teoretic, cum să fie altfel, în condițiile în care "El Guaje" marcase 80 de goluri în 124 partide pentru formația din MLS.
"Există viață după David Villa", titrează footballtimeless.com, care consideră că aducerea lui Mitriță a fost una dintre cheile unui atac la înălțime în continuare: "engleza sa se îmbunătățește și, în consecință, și relația cu coechipierii. Cu Moralez s-a înțeles de la început, discutând în italiană".
New York City a reușit 63 de goluri în actualul sezon, majoritatea reușite de jucătorii din atac. Cel mai în formă jucător este în acest moment internaționalul nostru, cu 6 goluri și un assist în ultimele 10 meciuri.
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 2 ORE

Cifrele jucătorilor din atacul lui New York City în actualul sezon

  • Heber - 15 goluri, 4 assisturi
  • Mitriță - 12 goluri, 3 assisturi
  • Maxi Moralez - 7 goluri, 12 assisturi
  • Valentin Castellanos - 11 goluri, 7 assisturi
Viața mea s-a schimbat total. Am găsit un grup excelent aici, un staff și un antrenor de top. E un pas important în cariera mea | Alexandru Mitriță
New York Ciy va juca în această noapte contra lui Toronto, în MLS Cup - semifinalele pe conferință. Românul este anunțat titular de presa de peste ocean.
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM 2 ORE
Fotbal
Ronaldo Nazario apără proiectul lui Florentino Perez! "Fanii vor să vadă cele mai tari meciuri!"
ACUM 3 ORE