Nu se știe deocamdată când va începe campionatul sau dacă va fi anulată cu totul competiția. Totul depinde de cum va evolua situația epidemiei.
Cele patru cluburi chineze calificate au cerut și le-a fost aprobată cererea de a juca prima rundă din Liga Campionilor Asiei în deplasare. Situația este una extremă mai ales pentru că în China evoluează mulți jucători străini, cei mai mulți fiind brazilieni. Toată lumea este îngrijorată de situație iar recent din campionat a plecat Yannick Carrasco, care s-a întors la Atletico Madrid, unde a mai jucat între 2015 și 2018.
La sfârșitul lui ianuarie, Stephan El Shaarawy a încearcat să facă aceeași mișcare ca Yannick Carrasco și s-a autopropus la Roma, însă clubul din capitala Italiei a refuzat. Astfel și ceilalți jucători străini ar putea cere agenților și avocaților să negocieze ruperea contractului din cauza faptului că nu pot juca fotbal.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 3 ORE

Cei mai importanți jucători din campionatul chinez

  • Paulinho (31 de ani, Guangzhou Evergrande)
  • Oscar (28 de ani, Shanghai Sipg)
  • Marek Hamsik (32 de ani, Dalian Yifang)
  • Miranda (35 de ani, Jiangsu Suning)
  • Marouane Fellaini (32 de ani, SHANDONG LUNENG TAISHAN)
  • Stephan El Shaarawy (27 de ani, SHANGHAI GREENLAND SHENHUA)
  • Yaya Toure (36 de ani, CHONGQING DANGDAI LIFAN)
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 4 ORE