Când mai erau 12 minute de joc din meciul de la Frankfurt, Moyes a şutat furios balonul într-un copil de mingi, acuzându-l că trage de timp, în timp ce echipa engleză, aflată în inferioritate, încerca să revină pe tabela de scor. Pentru acest gest, antrenorul britanic a fost eliminat.
Germanii, care s-au impus şi la Londra (2-1) pe terenul ''ciocănarilor'', s-au calificat în finală cu scorul general de 3-1.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
20/05/2022 LA 13:46
''Trebuie să-mi cer scuze pentru că am lovit balonul, dar copilul de mingi l-a aruncat prea scurt. Am lovit mingea înapoi spre copilul de mingi, aşa că îmi cer scuze pentru asta. Dar a aruncat balonul prea uşor spre mine'', a declarat Moyes după meci.

Moyes, supărat pe arbitrii meciului Eintracht Frankfurt - West Ham

Credit imagine: Getty Images

Moyes a criticat staff-ul tehnic al lui Eintracht, care a insistat ca arbitrul să-l elimine pe Aaron Cresswell, iniţial avertizat cu un cartonaş galben, după un fault la Jens Petter Hauge, transformat apoi în roşu după consultarea VAR.
''Cred că nu a fost un arbitraj grozav în seara asta, dar Aaron l-a pus pe arbitru în situaţia să ia o decizie. Am fost şi mai dezamăgit de banca tehnică a lui Eintracht Frankfurt. Nu reacţionezi în aşa fel. Poate că aşa ar trebui să facem şi noi. Noi ne ghidăm după regulile Queensbury (o conduită de gentleman - n.r.). Şi asta se întoarce şi te bântuie'', a adăugat tehnicianul scoţian.
West Ham, locul şapte în Premier League, va juca duminică contra formaţiei Norwich City, deja condamnată la retrogradare.
Stadionul Deutsche Bank Park s-a transformat într-o mare albă, aseară, atmosfera creată de fanii germani fiind una fabuloasă. La final, suporterii au invadat terenul, sărbătorind prima calificare a favoriților într-o finală de cupă europeană din ultimii 42 de ani.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46
Europa League
Sărbătoare la Frankfurt! Fanii au invadat terenul la finalul semifinalei cu West Ham
05/05/2022 LA 21:46