”Echipa s-a exprimat bine. Jucătorii cu experiență i-au ajutat pe cei tineri să joace așa cum trebuie. Trebuie să-i felicit pe cei de la Academia FCSB pentru munca depusă, e o muncă titanică. Mă bucur că acești tineri au debutat cu bine la prima echipă”, a declarat Vintilă pentru DigiSport.
”Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, trebuie să fim alături de ei să rămână echilibrați. Cei care au jucat au arătat că merită să fie la FCSB. Am preferat să-i menajez pe Dennis Man și Florinel Coman, pentru a nu risca accidentări de lungă durată”, a precizat el.
”Înseamnă foarte mult victoria cu Dinamo. Am câștigat pentru suporterii care au suferit foarte mult că am făcut egal și am pierdut în campionat”, consideră Vintilă.
Serie A
Cannavaro și-a reziliat contractul în China și a dezvăluit ce club din Serie A visează să antreneze
ACUM 35 MINUTE

Dinamo - FCSB 0-3. Ricardo Grigore, căpitanul lui Dinamo, în lacrimi după meci

Ricardo Grigore a cedat nervos după meci și a izbucnit în plâns în timpul declarațiilor: Se pare că nu ne trezim, nu dăm gol, nu ne facem jocul nostru. La antrenament avem răutate, agresivitate, dar se pare că la meciuri uităm fotbalul. În momentul ăsta mă simt ultimul om! Îmi vine să mă las! Nu mai am cuvinte! E greu...”, a declarat Grigore la DigiSport.
”Am crescut la clubul ăsta... Mereu vorbim că în sezonul următor vom reuși ceva, dar trebuie să luăm sezonul asta și să arătăm suporterilor că noi suntem echipa care a bătut FCSB, Viitorul sau Astra”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM O ORĂ
Fotbal
Șoc în Liga 1: Primele cinci echipe din sezonul trecut și-au demis antrenorii! A plecat și Grozavu
ACUM 2 ORE