”Echipa s-a exprimat bine. Jucătorii cu experiență i-au ajutat pe cei tineri să joace așa cum trebuie. Trebuie să-i felicit pe cei de la Academia FCSB pentru munca depusă, e o muncă titanică. Mă bucur că acești tineri au debutat cu bine la prima echipă”, a declarat Vintilă pentru DigiSport.
”Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, trebuie să fim alături de ei să rămână echilibrați. Cei care au jucat au arătat că merită să fie la FCSB. Am preferat să-i menajez pe Dennis Man și Florinel Coman, pentru a nu risca accidentări de lungă durată”, a precizat el.
”Înseamnă foarte mult victoria cu Dinamo. Am câștigat pentru suporterii care au suferit foarte mult că am făcut egal și am pierdut în campionat”, consideră Vintilă.
Premier League
Erik ten Hag i-a mulțumit lui Pep Guardiola după City-United: "Ne-au adus cu picioarele pe pământ"
ACUM 33 MINUTE

Dinamo - FCSB 0-3. Ricardo Grigore, căpitanul lui Dinamo, în lacrimi după meci

Ricardo Grigore a cedat nervos după meci și a izbucnit în plâns în timpul declarațiilor: Se pare că nu ne trezim, nu dăm gol, nu ne facem jocul nostru. La antrenament avem răutate, agresivitate, dar se pare că la meciuri uităm fotbalul. În momentul ăsta mă simt ultimul om! Îmi vine să mă las! Nu mai am cuvinte! E greu...”, a declarat Grigore la DigiSport.
”Am crescut la clubul ăsta... Mereu vorbim că în sezonul următor vom reuși ceva, dar trebuie să luăm sezonul asta și să arătăm suporterilor că noi suntem echipa care a bătut FCSB, Viitorul sau Astra”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care fotbaliștii danezi nu vor fi însoțiți de familii în Qatar la Campionatul Mondial
ACUM 3 ORE
UEFA Europa Conference League
Costel Gâlcă a prefațat jocul FCSB-ului cu Silkeborg. Câte bilete și-au luat fanii români
ACUM 4 ORE