Echipa națională de tineret a României s-a calificat, marți seară, la Campionatul European programat anul viitor în Ungaria și Slovenia, pentru al doilea an la rând. "Tricolorii mici" au terminat la egalitate pe "Ilie Oană", scor 1-1, cu Danmerca și și-au asigurat biletele pentru turneul final de pe poziția a doua în Grupa a 8-a a preliminariilor.
Nordicii au deschis scorul prin Laursen, în minutul 50, dintr-un penalty controversat, în timp ce reușita pentru echipa antrenată de Adrian Mutu i-a aparținut lui Costache, în minutul 72. Din minutul 58, danezii au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Laursen.

Explozie de bucurie pe "Ilie Oană" după calificarea României la EURO 2021 U21

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
ACUM 5 MINUTE
Eroul din meciul cu Danemarca, Valentin Costache, a dat startul la sărbătoare pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești. În frunte cu selecționerul Adrian Mutu, jucătorii au sărbătorit mai întâi pe teren, iar apoi s-au dus în vestiar, unde au cântat și au dansat. "Tricolorii mici" s-au dezlănțuit la vestiare după ce s-au calficiat pentru al doilea an la rând la Campionatul European, iar Costache a avut un mesaj savuros la finalul partidei.
"Nu îmi vine să îmi dau seama! Chiar mă gândeam înainte de meci că trebuie să mai marchez și eu, nici la club nu am făcut-o și a venit acest gol, această calificare.. nu am cuvinte, nu am cuvinte! Dacă era plin stadionul, aveam 1-0 din vestiar! Toți m-au încurajat după ratări...hai că o să intre...hai că o să intre...și uite că a intrat!", a râs Valentin Costache.
"Toți eram foarte nervoși, foarte stresați, așteptam să se termine odată pentru că voiam să ne calificăm și până la urmă s-a terminat cu bine. Pentru mine, sunt pur și simplu blocat, când eram mic doar visam la asta. L-am păstrat tricoul și nu îl voi da nimănui Sperăm să ajungem cu toții sănătoși la EURO și acolo să vedem. Ați văzut ce calitate, ce jucători, parcă jucăm în fiecare zi împreună", a mărturisit jucătorul lui CFR Cluj.
Cupa Mondială FIFA
Ce situație! Dacă pierde cu Japonia, Spania nu doar că trimite Germania acasă, dar se ajută și pe ea
ACUM O ORĂ
La Liga
Lovitură pentru Xavi! Unul dintre oamenii săi de bază de la Barcelona pleacă la finalul sezonului
ACUM O ORĂ