"Aceste persoane se află acasă, în stare stabilă, și respectă regulile impuse de cadrele medicale și autoritățile locale.", au scris oficialii Valenciei pe site.
Vestea proastă este că Garay a fost depistat pozitiv, dar vestea bună este că este accidentat de mai mult timp și nu a intrat în contact nici cu colegii lui de la Valencia și nici cu alți fotbaliști din La Liga. Garay s-a accidentat la începutul lunii februarie.
Fundașul argentinian a postat pe Instagram următorul mesaj
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
PESTE 16 MINUTE
E clar că 2020 e un an care a început foarte prost. Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar acum mă simt foarte bine. Trebuie să am mare atenție la toate indicațiile staff-ului medical și pentru moment voi fi izolat.
Spania este a doua țară din Europa ca număr de persoane infectate cu COVID-19. Peste 6400 de oameni au fost declarați pozitivi și 196 de oameni au murit în ultimele zile. În Italia, unde numărul persoane infectate a depășit 21 de mii sunt deja 11 fotbaliști din Serie A cu diagnostic de infectare cu COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 41 MINUTE
Africa Cup of Nations
BREAKING NEWS | Șase morți și 40 de răniți într-o busculadă la meciul Camerun -Insulele Comore
ACUM 7 ORE