Pe contul oficial de Twitter, atacantul a anunțat oficial decizia:
"Această poveste a avut niște ani senzaționali. Ani marcați de ceea ce am învățat, de momente unice, care îmi vor rămâne în inimă. Voi fi veșnic recunoscător celor care au rămas alături de mine de-a lungul acestei călătorii. Cu multă bucurie, spun la revedere celei mai frumoase faze din viața mea. Am fost extrem de fericit!".
Fotbal
Carlo Ancelotti, ironie despre Cupa Mondială la doi ani: "Mai bine o organizăm în fiecare an"
ACUM 15 MINUTE
De-a lungul carierei sale, Lavezzi a evoluat pentru Estudiantes, Genoa, San Lorenzo, Napoli, Paris Saint-Germain și Hebei China Fortune. Actuala înțelegere cu formația din China expiră la finalul acestui an.

Lavezzi, vicecampion mondial cu Argentina

Cele mai importante realizări ale lui Lavezzi au avut loc la PSG, unde a câștigat patru titluri de campion, două Cupe ale Franței, trei Cupe ale Ligii și o Supercupă. De asemenea, cu Napoli a câștigat Cupa Italiei, în sezonul 2011/2012.
În 2008, Lavezzi a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice, cu Argentina. În total, atacantul a acumulat 51 de selecții și nouă goluri la națională, alături de care a disputat și finala Campionatului Mondial din 2014, pierdută contra Germaniei, scor 0-1.
Fotbal
PSG i-ar putea "sufla" Barcelonei un alt jucător aflat pe lista de achiziții
ACUM 15 MINUTE
Liga
Koeman, foarte greu de dat afară de la Barcelona! Olandezul va încasa o sumă imensă dacă va fi demis
ACUM 23 MINUTE