Pe contul oficial de Twitter, atacantul a anunțat oficial decizia:
"Această poveste a avut niște ani senzaționali. Ani marcați de ceea ce am învățat, de momente unice, care îmi vor rămâne în inimă. Voi fi veșnic recunoscător celor care au rămas alături de mine de-a lungul acestei călătorii. Cu multă bucurie, spun la revedere celei mai frumoase faze din viața mea. Am fost extrem de fericit!".
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 4 MINUTE
De-a lungul carierei sale, Lavezzi a evoluat pentru Estudiantes, Genoa, San Lorenzo, Napoli, Paris Saint-Germain și Hebei China Fortune. Actuala înțelegere cu formația din China expiră la finalul acestui an.

Lavezzi, vicecampion mondial cu Argentina

Cele mai importante realizări ale lui Lavezzi au avut loc la PSG, unde a câștigat patru titluri de campion, două Cupe ale Franței, trei Cupe ale Ligii și o Supercupă. De asemenea, cu Napoli a câștigat Cupa Italiei, în sezonul 2011/2012.
În 2008, Lavezzi a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice, cu Argentina. În total, atacantul a acumulat 51 de selecții și nouă goluri la națională, alături de care a disputat și finala Campionatului Mondial din 2014, pierdută contra Germaniei, scor 0-1.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM O ORĂ
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE