CIES Football Observatory a analizat situația din fotbalul european și, în urma calculelor, a ajuns la concluzia că Jarell Sellars (Ostersunds) este lider în clasamanetul celor mai faultați jucători. Englezul a fost oprit neregulamentar de 22 de ori în 290 de minute.
Fabbrini, mijlocașul adus de Dinamo în urmă cu un an de la ȚSKA Sofia, se află pe poziția a 2-a în acest top inedit. Italianul a fost faultat de 23 de ori în 312 minute. De notat este că scorul final este reprezentat de raportul nr. faulturi / nr. minute jucate. Podiumul este completat de Jorje Diaz, de la Panetolikos.
În topul celor mai faultați jucători din Europa se regăsește și Alex Mățan, de la Viitorul Constanța, oprit neregulamentar de 29 de ori în 537 de minute. Atacantul clubului patronat de Gică Hagi se află pe locul 19.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM O ORĂ

Neymar, cel mai faultat jucător din primele 5 ligi din Europa

Neymar, starul lui PSG, este cel mai faultat fotbalist din primele 5 ligi ale Europei, cu 14 lovituri suferite în 289 de minute. Atacantul brazilian i-a depășit în ierarhie pe Richarlison (Everton) și Sadio Mane (Liverpool).
Neymar este urmat pe podium de Yangel Herrera (Granada) și Michail Antonio (West Ham).
În schimb, în topul celor mai multe faulturi comise, Fabien Lemoine (Lorient) se află pe primul loc, fiind urmat de Javi Galan (Huesca) și Steven Alzate (Brighton), la nivelul primelor 5 ligi.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM O ORĂ
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 4 ORE