CIES Football Observatory a analizat situația din fotbalul european și, în urma calculelor, a ajuns la concluzia că Jarell Sellars (Ostersunds) este lider în clasamanetul celor mai faultați jucători. Englezul a fost oprit neregulamentar de 22 de ori în 290 de minute.
Fabbrini, mijlocașul adus de Dinamo în urmă cu un an de la ȚSKA Sofia, se află pe poziția a 2-a în acest top inedit. Italianul a fost faultat de 23 de ori în 312 minute. De notat este că scorul final este reprezentat de raportul nr. faulturi / nr. minute jucate. Podiumul este completat de Jorje Diaz, de la Panetolikos.
În topul celor mai faultați jucători din Europa se regăsește și Alex Mățan, de la Viitorul Constanța, oprit neregulamentar de 29 de ori în 537 de minute. Atacantul clubului patronat de Gică Hagi se află pe locul 19.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 4 ORE

Neymar, cel mai faultat jucător din primele 5 ligi din Europa

Neymar, starul lui PSG, este cel mai faultat fotbalist din primele 5 ligi ale Europei, cu 14 lovituri suferite în 289 de minute. Atacantul brazilian i-a depășit în ierarhie pe Richarlison (Everton) și Sadio Mane (Liverpool).
Neymar este urmat pe podium de Yangel Herrera (Granada) și Michail Antonio (West Ham).
În schimb, în topul celor mai multe faulturi comise, Fabien Lemoine (Lorient) se află pe primul loc, fiind urmat de Javi Galan (Huesca) și Steven Alzate (Brighton), la nivelul primelor 5 ligi.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 5 ORE