În mai 2016, un egal (2-2) între Chelsea și Tottenham pe Stamford Bridge, când Eden Hazard a marcat golul egalizator pe final de meci, a trimis titlul lui Leicester după un meci tensionat între cele două părți.
Fostul mijlocaș al lui Chelsea, care joacă acum la Monaco, a scris sâmbătă pe Twitter: ”Acum fix patru ani am câștigat Premier League... pentru Leicester City”.
Acum patru ani, Tottenham avea nevoie de o victorie cu Chelsea pentru a-și menține șansele la titlu. Golurile lui Son și Kane au adus-o pe Spurs în avantaj în prima repriză pentru ca apoi Chelsea să înceapă revenirea. Gary Cahill a marcat primul iar Eden Hazard a marcat golul decisiv care a trimis titlul pe King Power Stadium.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 3 ORE