În mai 2016, un egal (2-2) între Chelsea și Tottenham pe Stamford Bridge, când Eden Hazard a marcat golul egalizator pe final de meci, a trimis titlul lui Leicester după un meci tensionat între cele două părți.
Fostul mijlocaș al lui Chelsea, care joacă acum la Monaco, a scris sâmbătă pe Twitter: ”Acum fix patru ani am câștigat Premier League... pentru Leicester City”.
Acum patru ani, Tottenham avea nevoie de o victorie cu Chelsea pentru a-și menține șansele la titlu. Golurile lui Son și Kane au adus-o pe Spurs în avantaj în prima repriză pentru ca apoi Chelsea să înceapă revenirea. Gary Cahill a marcat primul iar Eden Hazard a marcat golul decisiv care a trimis titlul pe King Power Stadium.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 10 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 11 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 12 ORE