"Mima" Giughici (65 de ani) a fost un artist al balonului, un jucător care a devenit extrem de apreciat de publicul bănățean pentru că mereu se gândea să creeze faze care să ridice fanii în picioare. Deși a marcat aproape 50 de goluri în Divizia A, jucătorul cu origini sârbești, mare fan al lui Partizan, prefera mereu să dribleze și să producă spectacol în detrimentul rezultatului, fiind un adevărat romantic al fotbalului.
Ajuns la 65 de ani, acesta trece acum printr-o situație grea. Informația a fost oferită de Miroslav Giuchici Jr (40 de ani, foto, în centru), și el un atacant care a evoluat la nivelul primei ligi, ajungând chiar pentru o perioadă și la Steaua. Cei doi au fost depistați cu coronavirus, la fel ca soția juniorului și doi dintre copiii acestuia. Toți sunt în acest moment internați la Spitalul "Victor Babeş", din Timişoara.
Situația e cu atât mai complicată cu cât, de curând, soția lui "Mima" și mama lui Miroslav Jr a suferit de curând un accident cerebral.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM O ORĂ
"Ideea e că trebuie să-i ia şi pe taică-meu şi pe copii. Bunica are 90 de ani, a ieşit negativ şi mama tot negativ, dar a suferit de curând un AVC. Îţi dai seama, nu au cu cine să o lase pe maică-mea. Îţi dai seama în ce situaţie sunt?", a spur Miro Giuchici pentru Pressalert.
"Mima Giugchici" a început fotbalul la Partizan Diniaș, de unde posibil și afinitatea sa pentru echipa din Belgrad. A venit la Timișoara în 1967, la 13 ani, pentru ca după câteva luni să fie legitimat la Poli.
Sub tutela lui Reuter, care i-a fost un adevărat mentor, a ajuns la juniorii republicani la doar 16 ani. Ulterior a fost împrumutat la Electromotor și CFR Timișoara, în divizii inferioare, înainte de a reveni la Poli, alături de care a fost aproape de titlu, în sezonul 1977-1978.
Fiul său, Miroslav Jr, i-a călcat pe urme, fiind la un moment dat văzut un atacant cu potențial. Dar accidentările repetate și neșansa l-au împiedicat să devină un nume mare precum tatăl său, deși și-a trecut la începutul carierei și Steaua în CV.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE