Guvernul britanic a anunțat ieri, prin vocea premierului Boris Johnson, că toate pub-urile și restaurantele din Marea Britanie se vor închide la ora locală 22:00, ca o măsură împotriva răspândirii coronavirusului, în ultima perioadă existând o creștere alarmantă a cazurilor în Albion.
Acest lucru i-a nemulțumit profund pe microbiștii care obișnuiesc să se adune în astfel de locuri pentru a viziona meciurile echipelor favorite. Fanii lui Liverpool și cei ai lui Arsenal au fost cei mai afectați, întrucât echipele lor urmează să se întâlnească luni în derby-ul etapei a 3-a din Premier League.
Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora locală 20:15, astfel că închiderea barurilor ar fi avut loc mai devreme decât sfârșitul acestei întâlniri, iar în condițiile unui meci echilibrat ar fi creat mari neplăceri, atât fanilor cât și deținătorilor și muncitorilor din pub-uri și restaurante. Cele 2 cluburi au făcut solicitări către Premier League privind acest aspect, iar lucrurile s-au rezolvat într-un timp foarte scurt.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 18 ORE
Potrivit Sportsmail, oficialii Premier League împreună cu televiziunea care urmeză să transmită meciul, în speță Sky Sport, au luat decizia de a muta ora începerii acesteia cu 15 minute mai devreme, pentru a fi siguri că se va încheia înainte de ora 22:00.
"Aștept cu nerăbdare ca fanii lui Liverpool și Arsenal să fie scoși din pub luni, când meciul va fi în minutul 85.", a scris un superter pe un site socializare.
Un altul a adresat o întrebare directă celor care se ocupă de programarea meciurilor: "Din cauza deciziei guvernului, veți modifica ora de start a partidei? Nu vă puteți aștepta ca fanii să iasă din pub-uri când mai sunt câteva minute din meci."
Liverpool și Arsenal au punctaj maxim după primele 2 etape din Premier League și se așteaptă un duel de foc între cele 2 echipe în runda a 3-a. Meciul de pe Anfield va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport, luni, 28 septembrie, cu începere de la ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/09/23/2892420.jpg
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
IERI LA 06:45
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39