Campioana Europei, FC Liverpool, are cei mai mulți jucători în echipa anului 2019, votată de către fani pe site-ul UEFA! 4 dintre cei 5 din apărare sunt de la Liverpool, De Ligt fiind singurul "intrus".
Votul a stabilit o formulă de joc curioasă cu 4 oameni de atac: Sadio Mane, Leo Messi, Cristiano Ronaldo și Robert Lewandowski. Marele absent din echipă este Mohamed Salah, cel care a ieșit pe locul 5 în clasamentul Balonului de Aur.
Iată echipa anului:
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 8 MINUTE
Alisson - Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Matthijs De Ligt, Andy Robertson - Frenkie De Jong, Kevin De Bruyne - Sadio Mane, Leo Messi - Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski
https://i.eurosport.com/2020/01/15/2753750.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM 2 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 4 ORE