La fel ca la meciul precedenet, CSA Steaua a fost susținută de câteva sute de suporteri din spatele gardului stadionului. După fluierul de final de astăzi, fanii aflați la meci au invadat terenul, sărbătorind alături de jucătorii lui Oprița.
Jandarmeria a menținut distanța dintre jucători și suporteri, în timp ce elevii lui Daniel Oprița au ridicat trofeul campioanei din Liga a 4-a.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM O ORĂ

CSA Steaua a promovat în Liga a 3-a

Formația pregătită de Daniel Oprița s-a distrat astăzi în duelul cu Ciulnița, disputat pe stadionul din Modelu (Călărași), la fel cum a făcut-o și în primul meci de la baraj, cu Argeșul Mihăilești (scor 8-1).
"Roș-albaștrii" aveau nevoie de o victorie la orice scor, în al doilea meci de baraj, pentru a-și asigura promovarea. Iar aceasta a venit fără emoții, la pauză scorul fiind 5-0. Printre marcatorii trupei din Ghencea s-au numărat Neagoe și Băjenaru.
Acum a mai rămas de disputat meciul dintre Bărăganul Ciulnița și Argeșul Mihăilești, al cărui rezultat nu va mai influența promovarea:
Iată cum arată clasamentul final din playoff-ul pentru promovarea în Liga a 3-a, cu un singur meci rămas:
  • 1. CSA Steaua 6p
  • 2. Bărăganul Ciulnița 0p
  • 3. Argeșul Mihăilești 0p

CSA Steaua a promovat în Liga a 3-a, la a 3-a încercare

În ultimii doi ani, CSA Steaua a ratat de fiecare dată barajul, terminând pe locul doi play-off-ul. În 2018, "roș-albaștrii" au fost depăşiţi de FC Rapid, iar anul trecut, Carmen a fost cea care a oprit visul de promovare în Liga a 3-a.
Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii celor de la CSA Steaua. Cu Daniel Oprița pe banca tehnică, "roș-albaștrii" au dominat atât campionatul din Liga a 4-a, cât și barajul pentru promovare.
Fotbal
Veste mare despre starea lui Pele, dată chiar de fiica sa, Flavia
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jucătorul care nu mai are nicio speranță că va mai juca la FCSB! "Va fi greu fără Dică"
ACUM 2 ORE