Dorin Șerdean l-ar fi cedat gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari, însă fanii lui Dinamo au aflat și au intervenit rapid. Ei au stat de vorbă cu jucătorul de 18 ani și tatăl său aflând de mai multe nereguli.

Ce au descoperit fanii lui Dinamo

Iată lista neregulilor descoperite de dinamoviști, așa cum au anunțat pe Facebook:
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 2 ORE
- Dorin Șerdean nu are drept de semnătură.
- Acesta continuă să semneze acte care pun în pericol clubul.
- Jucătorul și tatăl acestuia nu erau de acord cu acest transfer. Bani își dorește să joace la Dinamo.
- Dinamo nu avea niciun beneficiu de pe urma acestui transfer. Clubul pierdea un jucător valoros și de perspectivă, printr-o simplă neautorizată.
”Transferul urma să aibă loc începând cu data de 28 decembrie 2020. În acordul de transfer este specifiat faptul că jucătorul este cedat GRATIS pe o perioadă NEDETERMINATĂ, urmând ca Dinamo să obțină 20% dintr-un eventual transfer viitor.
Dorin Pavel Șerdean a avut un rol esențial în aducerea lui Pablo Cortacero la Dinamo. Drept răsplată, spaniolul l-a numit pe Șerdean în funcția de Președinte Executiv al Clubului, chiar dacă acesta nu are nici pregătirea, nici priceperea pentru a ocupa această poziție.
Pe lângă faptul că suporterii sunt singurii care aduc bani la echipă și țin clubul în viață, mai trebuie să și reparăm ce încearcă să strice și să distrugă săpașii!
Le cerem și pe această cale domnilor Șerdean și Cortacero să lase clubul Dinamo și să înceteze orice demers care împinge Dinamo către dezastru!”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

Reacția lui Dorin Șerdean: ”Este noaptea minții!”

E noapte minții! Nu-i logic că am drept de semnătură? Să se intereseze la LPF și FRF. Aceste lucruri nu fac bine lui Dinamo. Eu nu am să vorbesc niciodată de rău echipa mea. E prea mult. Ne facem prea mult rău!
Legat de Bani, eu vreau să rămână la noi! A fost o discuție și a spus că e nemulțumit că nu joacă. Am încercat să găsim o soluție, să vedem ce putem face. Dar dragoste cu forța nu se poate.
Discuția e una mai veche, de dinainte de Sărbători. Cred că pe 21 sau 22 decembrie a fost și am încercat s-o amân cât pot de mult ca să găsim o soluție optimă pentru toată lumea. Restul sunt speculații inutile”, a declarat Șerdean pentru Gazeta Sporturilor.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 2 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 3 ORE