Echipa antrenorului român este lider, cu patru puncte peste Șahtior, însă asta nu îi oprește pe fanii lui Dinamo Kiev să îl conteste în continuare pe Mircea Lucescu, care nu a fost văzut cu ochi buni de ultrașii echipei încă de la instalarea sa, având în vedere trecutul acestuia.
Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu, este lider în Ucraina, având un avans de patru puncte la vârful clasamentului iar recent formația din capitala Ucrainei s-a calificat în optimile de finală ale Europa League.
Cu toate acestea Mircea Lucescu este în continuare contestat de ultrașii lui Dinamo Kiev. Fanii ucraineni nu pot uita perioada petrecută de Lucescu la marea rivală Șahtior Donetsk
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
ACUM CÂTEVA SECUNDE

VIDEO. Mircea Lucescu le răspunde fanilor

Lucescu a fost antrenorul lui Șahtior Donetsk timp de 16 ani, în perioada 2004-2016, cucerind opt titluri în Ucraina dar și Cupa UEFA, așa cum era denumită atunci Europa League, în 2009.
Astfel, la ultimul meci jucat de Dinamo Kiev fanii i-au transmis un mesaj clar lui Lucescu, scandând: ”Mircea Lucescu, go away!” (”Mircea Lucescu, pleacă!”). Il Luce a răspuns făcând cu mâna propriilor fani.
Romanian Liga I
Ciprian Deac, vehement după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Să ne dăm câteva palme, să ne trezim!"
ACUM 14 MINUTE
Romanian Liga I
Rapid obține prima victorie în Liga 1 după 5 etape! CFR Cluj, învinsă grație unei duble a lui Bălan
ACUM 40 MINUTE