Echipa antrenorului român este lider, cu patru puncte peste Șahtior, însă asta nu îi oprește pe fanii lui Dinamo Kiev să îl conteste în continuare pe Mircea Lucescu, care nu a fost văzut cu ochi buni de ultrașii echipei încă de la instalarea sa, având în vedere trecutul acestuia.
Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu, este lider în Ucraina, având un avans de patru puncte la vârful clasamentului iar recent formația din capitala Ucrainei s-a calificat în optimile de finală ale Europa League.
Cu toate acestea Mircea Lucescu este în continuare contestat de ultrașii lui Dinamo Kiev. Fanii ucraineni nu pot uita perioada petrecută de Lucescu la marea rivală Șahtior Donetsk
Liga Națiunilor UEFA
Care este echipa națională care l-a impresionat pe Gică Hagi în Liga Națiunilor! "E un exemplu"
ACUM 11 MINUTE

VIDEO. Mircea Lucescu le răspunde fanilor

Lucescu a fost antrenorul lui Șahtior Donetsk timp de 16 ani, în perioada 2004-2016, cucerind opt titluri în Ucraina dar și Cupa UEFA, așa cum era denumită atunci Europa League, în 2009.
Astfel, la ultimul meci jucat de Dinamo Kiev fanii i-au transmis un mesaj clar lui Lucescu, scandând: ”Mircea Lucescu, go away!” (”Mircea Lucescu, pleacă!”). Il Luce a răspuns făcând cu mâna propriilor fani.
Liga
Alte vești proaste pentru Xavi! Lista accidentaților Barcelonei s-a mărit în pauza internațională
ACUM 33 MINUTE
Liga Națiunilor UEFA
Gică Hagi, convins că fotbaliștii români au potențial! "Mi-e imposibil să cred că nu există"...
ACUM O ORĂ