Echipa antrenorului român este lider, cu patru puncte peste Șahtior, însă asta nu îi oprește pe fanii lui Dinamo Kiev să îl conteste în continuare pe Mircea Lucescu, care nu a fost văzut cu ochi buni de ultrașii echipei încă de la instalarea sa, având în vedere trecutul acestuia.
Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu, este lider în Ucraina, având un avans de patru puncte la vârful clasamentului iar recent formația din capitala Ucrainei s-a calificat în optimile de finală ale Europa League.
Cu toate acestea Mircea Lucescu este în continuare contestat de ultrașii lui Dinamo Kiev. Fanii ucraineni nu pot uita perioada petrecută de Lucescu la marea rivală Șahtior Donetsk
Liga
Ronald Koeman trage un nou semnal de alarmă: "Jucătorii sunt ignorați... numai banii contează"
ACUM 22 MINUTE

VIDEO. Mircea Lucescu le răspunde fanilor

Lucescu a fost antrenorul lui Șahtior Donetsk timp de 16 ani, în perioada 2004-2016, cucerind opt titluri în Ucraina dar și Cupa UEFA, așa cum era denumită atunci Europa League, în 2009.
Astfel, la ultimul meci jucat de Dinamo Kiev fanii i-au transmis un mesaj clar lui Lucescu, scandând: ”Mircea Lucescu, go away!” (”Mircea Lucescu, pleacă!”). Il Luce a răspuns făcând cu mâna propriilor fani.
Romanian Liga I
Data la care revin suporterii pe stadioanele din România! Anunțul făcut de Eduard Novak
ACUM 9 MINUTE
Premier League
Primul antrenor care îi spune "nu" lui Tottenham: "E un club fantastic, dar am planuri mari aici"
ACUM O ORĂ