Mircea Lucescu a șocat pe toată lumea cu decizia lui de a demisiona de la Dinamo Kiev după doar patru zile de la numirea lui în fucție. După ce Miercea Lucescu a fost anunțat oficial săptămâna trecută ca antrenor la Dinamo Kiev, acesta nu va mai antrena până la urmă în capitala Ucrainei. Vehemența cu care a fost întâmpinat Lucescu de către fanii și unele legende ale clubului Dinampo Kiev l-au determinat pe tehnicianul român să ia această decizie radicală.
Imediat după ce numirea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev a foat anunțată oficial, fanii echipei și-au manidestat indignarea față de această mutare. Trecutul lui "Il Luce" la Șahtior Donetsk i-a făcut pe aceștia să considere o insultă numirea lui pe banca lui Dinamo. Au urmat injurii, înjurături și amenințări cu moartea, toate îndreptate către tehnicianul român în vârstă de 74 de ani.

Fanii lui Dinamo Kiev și-au revendicat victoria demisiei lui Mircea Lucescu

Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36
Gruparea "Druzi Dynamo" a reacționat imediat pe pagina de Facebook, după anunțul lui Mircea Lucescu, sărbătorind practic reușita demersului acestora: "Din informațiile pe care le avem, este foarte probabil ca Lucescu să nu se mai întoarcă în Ucraina. Nu ne vine să ne bucurăm încă, așa cum nu ne-a venit să credem nici când a fost numit în funcție, atunci când noi am fost primii care au dat vestea. Se pare că reacția ultrașilor și a fanilor a contat. Am reușit să apărăm onoarea clubului, în timp ce conducerea a arătat o completă lipsă de înțelegere a acestei situații", au transmis fanii radicali ai lui Dinamo Kiev.

Ultrașii lui Dinamo Kiev, critici cu Lucescu din primul moment

Suporterii lui Dinamo Kiev nu au fost deloc încântați de numirea lui Mircea Lucescu, cel care a fost antrenor la marea rivală, Șahtior Donetsk. Mircea Lucescu semnase un contract pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon.Ultrașii lui Dynamo Kiev s-au arătat extrem de furioși de numirea lui Lucescu: ”Am vrut să credem că este o glumă până în ultimul minut. Dar conducerea se pare că și-a pierdut orice urmă de bun simț, demnitate și onoare!”, a scris WBC, principala grupare a fanilor ucraineni.
”Numirea unui antrenor de 74 de ani care a vorbit mereu urât de Dinamo reprezintă o jignire pentru fani. Cerem tuturor angajaților care mai au urmă de demnitate să demisioneze. Iar pe fanii lui Dinamo îi anunțăm că urmează proteste cât de curând!”, se arată în postarea ultrașilor de pe Facebook.
Fotbal
Dinamo Kiev se mută pe...Giulești. Echipa sub 19 ani a primit permisiunea să joace în Youth League
27/03/2022 LA 07:36
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu i-a enervat pe suporterii lui Dinamo Kiev! "Nu a fost o surpriză! Trebuie să plece!"
15/03/2022 LA 06:54