Din sursele Eurosport, "câinii" au încasat 15.000 de euro din vânzarea de bilete pentru meciul din această seară, reușind să strângă suma necesară obținerii licenței pentru sezonul următor: 180.000 euro.
Asociaţia "Doar Dinamo Bucureşti" a anunţat sâmbătă, pe pagina oficială "Peluza Cătălin Hîldan", că sunt aproape de a salva formaţia preferată. "Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscrişi în DDB până la obţinerea licenţei. Pentru luni 27 aprilie, am organizat o partidă de fotbal virtual pe National Arena, în speranţa de a nu rămâne doar cu echipa virtuală Dinamo. Banii strânşi vor completa sumele pentru salvarea fotbalului real. Este nevoie de mobilizarea voastră în cumpărarea de bilete.
Boardul DDB şi-a desemnat specialiştii în domeniul juridic şi financiar, într-o delegaţie condusă de avocatul Sorin Vlădescu pentru a participa la tratativele de preluare a clubului de către o puternică societate din Spania".
Liga Campionilor UEFA
Xavi, cel mai vehement discurs din cariera de antrenor! Atac dur la arbitrul de la Inter - Barcelona
ACUM 2 ORE
Grație ultimelor eforturi făcute de fanii dinamoviști, clubul din "Ștefan cel Mare" va achita mâine suma pentru obținerea licenței. Așadar, suporterii "alb-roșii" pot visa în continuare la un loc în Europa League, în cazul în care Dinamo va câștiga Cupa României.

Kamil Bilinski a pus umărul la obținerea licenței

Ultrașii din Ștefan cel Mare și cei de la Piast Gliwice sunt înfrâțiți, astfel că ultimii nu au rămas indiferenți la situația grea prin care trece clubul din București, aflat în imposibilitatea de a obține licența pentru sezonul viitor de Liga 1. Pentru a ajuta, "leșii" au cumpărat o serie de bilete virtuale la partida de FIFA dintre Dinamo și Craiova, un gest cu adevărat frumos.
Nu doar fanii lui Piast Gliwice au vrut să fie alături de Dinamo, ci și un alt polonez. Este vorba de atacantul Kamil Bilinski, care a declarat în repetate rânduri că Dinamo îi va rămâne pentru totdeauna în suflet. Vârful lui Podbeskidzie Bielsko-Biała a achiziționat zeci de tichete virtuale, dorind să ajute cum poate clubul pentru care a evoluat în stagiunea 2014-2015.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Președintele lui Atletico, mesaj catagoric despre "cazul Griezmann"! Ce se va întâmpla cu francezul
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj bifează un nou transfer. Fundaș belgian de 21 de ani, ultima achiziție a campioanei
ACUM 4 ORE