Tehnologia VAR și-a mai lăsat o dată amprenta în fotbalul european, după ce la meciul dintre Tottenham și Manchester City, din Premier League, aceasta a iscat foarte multe discuții în urma unor decizii din prima repriză.
De această dată, întâmplarea a avut loc în Croația, la meciul dintre Hajduk Split și ultima clasată Varazdin. Cei de la Hajduk au primit 3 lovituri de la 11 metri, în urma unor decizii venite din camera VAR. Doar două dintre ele au fost fructificate, în minutele 72 și 90+3. Jradi a marcat și el din acțiune, în prima repriză, iar Hajduk a câștigat cu 3-0.
Un moment amuzant a avut loc după ce arbitrul central a acordat al doilea penalty, fiind convins de VAR. La începutul partidei, celebra galerie a celor de la Hajduk, Torcida, afișase un banner pe care era inscripționat mesajul "Opriți VAR-ul în Croația!". După ce echipa lor favorită a primit 3 penalty-uri cu ajutorul tehnologiei, suporterii croați s-au răzgândit și au strâns bannerul.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM 37 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/12/09/2733194.jpg
"Binecuvântat să fie VAR-ul. Acesta ajută echipa mai bună. Sunt de acord cu acest sistem, care a făcut lucruri bune și în Italia.", a spus la final Igor Tudor, tehnicianul lui Hajduk Split.
Hajduk Split se află pe locul 2 în Croația, la 12 puncte în spatele liderului Dinamo Zagreb.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Ce sumă a plătit CFR Cluj pentru înlocuirea gazonului din Gruia și când vor reveni clujenii acasă
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Veste teribilă pentru Dan Petrescu! Andrei Burcă va fi operat, după accidentarea de la națională
ACUM 2 ORE