Juventus a câștigat fără prea mari emoții cel de-al 9-lea titlu consecutiv în Serie A, dar acest lucru nu este suficient pentru fanii "bianconerrilor". Champions League este prioritatea numărul unu pentru aceștia, iar un eventual eșec contra lui Lyon ar crea mari nemuțumiri la Torino, iar principalul vizat ar fi antrenorul echipei, Maurizio Sarri.
https://i.eurosport.com/2020/07/29/2857441.jpg

Sarri a fost contestat tot mai des în ultima vreme

Serie A
Lazio câștigă pe terenul Atalantei și urcă pe podium în Serie A, după ce a oprit seria gazdelor
23/10/2022 LA 17:54
Massimiliano Allegri a avut rezultate excelente pe banca lui Juventus, dar niciodată nu le-a intrat la inimă fanilor, pentru că în viziunea acestora echipa nu juca suficient de spectaculos precum ar fi vrut aceștia.
Conducătorii torinezilor au încercat să-i mulțumească pe fani și în vara trecută l-au numit pe M.Sarri la cârma echipei, pe considerentul că este un tehnician mult mai ofensiv, iar Juventus va deveni o echipă la fel de eficientă, dar și spectaculoasă în același timp.
În sezonul recent încheiat, lucrurile nu au stat tocmai așa, iar Juventus nu doar că nu a avut evoluții încântătoare, dar a avut la un moment dat emoții că ar putea chiar să piardă titlul. La întreruperea campionatului din cauza pandemiei, Juve avea doar un punct peste Lazio și suporterii erau foarte îngrijorați.
Evoluțiile slabe ale celor de la Lazio și Inter după reluarea campionatului au făcut ca Juventus să câștige un nou ''Scudeto'' fără mari emoții, dar jocul echipei a fost taxat tot mai des în ultima vreme.
În opinia suporterilor, principalul vinovat pentru evoluțiile șterse ale echipei este M.Sarri, iar o ratare a calificării în Final8-ul din Champios League ar putea duce la îndepărtarea sa de la Juventus.
https://i.eurosport.com/2020/06/12/2832034.jpg

Fanii lui Juventus nu acceptă eliminarea din Champions League

Jurnaliștii francezi de la L'Equipe i-au chestionat pe fanii din Torino cu privire la meciul din această seară, iar aceștia au fost foarte tranșanți. Suporterii "Bătrânei Doamne" sunt încrezători că echipa lor va accede în sferturile competiției, dar spun că acest lucru este ceva normal și nicidecum suficient: "Dacă trecem mai departe este ceva normal, dar dacă suntem eliminați este un eșec teribil", a spus un suporter.
"Această echipă trebuie să meargă la Lisabona sau acesta va fi sfârșitul pentru Sarri. Ceea ce jucătorii nu știau să facă, adică spectacolul, nu fac nici acum și ceea ce știau să facă, nu mai pot face.", a fost și mai categoric un alt fan al lui Juventus.
În ceea ce îl privește, Maurizio Sarri nu este îngrijorat cu privire la postul său și a declarat că nu intenționează să plece chiar dacă nu va reuși să ducă echipa la Final8-ul de la Lisabona: "Ultimul meu meci? Nu, nu m-am gândit la asta, pentru că asta ar însemna că managerii mei sunt amatori, în timp ce, dimpotrivă, au un nivel foarte ridicat. Nu-și vor baza decizia pe un singur joc, pentru că nu sunt conduși de emoție, la fel ca fanii."
"Este adevărat că următoarele săptămâni ar putea fi dificile în cazul unui rezultat negativ contra lui Lyon, dar sper că vom merge mai departe", a adăugat antrenorul italian.
Meciul din această seară va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format liveblog pe eurosport.ro.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Serie A
#Voce Serie A revine cu nopțile ei magice
13/08/2022 LA 08:03