Contul oficial al Europa League a postat pe Twitter joi noaptea pentru ca fanii să voteze cel mai bun jucător al etapei, Ianis Hagi fiind nominalizat alături de alți jucători - Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt), Luciano Vietto (Sporting Lisabona) și Diogo Jota (Wolves).
Având în vedere însă comentariile de la postare, Hagi are șanse mari să iasă câștigător. Fanii lui Rangers și-au arătat susținerea față de român și le cer tuturor să îl voteze pe Ianis.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM O ORĂ
Rangers a făcut o partidă mai degrabă slabă împotriva celor de la Braga, dar Hagi Jr a fost o dată în plus la înălţime. Cel mai bun jucător al echipei în ultimele partide din campionat, internaţionalul nostru şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi în Europa cu o dublă.
În minutul 67 al confruntării de pe Ibrox, Ianis a luat o acţiune pe cont propriu, în banda dreaptă, a pătruns spectaculos şi a tras sec, la colţul scurt. Mingea a ciupit bara înainte de a intra în poartă.
Reuşita românului a fost semnalul revirimentului pentru Rangers, care păstrează şanse mari de calificare în optimile competiţiei. Golul lui Ianis a venit la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce Fransergio a deschis scorul, iar Ruiz a dublat avantajul. Ulterior, la 10 minute după golul internaţionalului nostru, Aribo a egalat pentru gazde.
În minutul 82, Ianis şi-a desăvârşit opera pentru prima sa dublă din competiţie. Hagi Jr a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, şutul său a şters zidul şi l-a învins pe portar, care a fost păcălit de traiectorie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Veste mare despre starea lui Pele, dată chiar de fiica sa, Flavia
ACUM 2 ORE
Fotbal
Jucătorul care nu mai are nicio speranță că va mai juca la FCSB! "Va fi greu fără Dică"
ACUM 2 ORE