Ziua de 30 martie a fost una neagră pentru fotbalul românesc. Martin Tudor, fostul portar de la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și Universitatea Cluj a murit la doar 43 de ani în urma unui infarct.
Fanii celor de la Steaua au încălcat restricțiile de rămânere la domiciliu pentru a afișa un banner în fața porții complexului Ghencea. O grupare care face parte din Peluza Sud au afișat următorul mesaj: "Martin Tudor între buturi salvator / Acum stea pe cer, înger păzitor"
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM 3 MINUTE

Mesajul lui Hamutovski

Vasili Hamutovski a fost coleg cu Martin Tudor timp de 2 ani și, cu toate că erau rivali pe post, cei doi au dezvoltat o prietenie frumoasă. Fostul portar din Belarus a oferit o declarație pentru Gazetă după aflarea veștii despre moartea lui Martin Tudor.
Martin, nu cred că ai murit… nu vreau să cred! Sunt foarte recunoscător pentru profesionalismul și caracterul de care ai dat dovadă atâta timp cât am fost colegi la Steaua. Am concurat pentru același post, dar nu am fost niciodată rivali, ci prieteni buni, pentru că tu aveai un suflet de aur. Ne-am făcut reciproc mai puternici ca portari.
Când m-ai susținut și m-ai ajutat ca prieten, am înțeles puterea caracterului tău și am văzut ce Inimă mare și bună ai! Aceeași inimă care azi a încetat să mai bată. Mulțumesc, Martin! Plâng pentru tine și nu te voi uita niciodată! Odihnește-te în pace, frate!

Martin Tudor, 184 de meciuri în Liga 1

Pe cât de calm a fost pe teren, în fața atacanților adverși, pe atât de mult s-a consumat ulterior, după ce a îmbrățișat meseria de antrenor cu portarii, mărturisesc apropiații. Tudor voia să facă performanță și în noul rol și era cu sufletul alături de fiecare echipă pe care a antrenat-o. Ultima oară a făcut parte din stafful lui Victor Pițurcă, la Craiova, alături de Adrian Neaga, un fost coleg din perioada Steaua.
184 de apariții a avut Martin Tudor în Liga 1, 126 dintre ele în tricoul roș-albastru al formației din capitala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 38 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
ACUM O ORĂ