”Este o situație serioasă, dar suntem precauți. Știm mai multe acum despre virus iar eu sunt o persoană optimistă. Nu îmi place această viziune apocaliptică în care trebuie să așteptăm un al doilea, al treilea sau al cincilea val... oameni pe care îi știi vor muri într-o zi, dar trebuie să fim îngrijorați de asta acum? Nu cred..”, a afirmat el într-un interviu acordat The Guardian.
”Suntem pregătiți și vom urma recomandările autorităților dar eu, personal, sunt sigur că fanii se vor întoarce pe stadioane foarte curând”, a continuat el.
”Nu cred că vor exista schimbări permanente privind fotbalul. Este o experiență nouă și când vom scăpa de acest virus ne vom întoarce la nomral. Fotbalul nu s-a schimbat după Al Doilea Război Mondial sau după Primul Război Mondial și nu se va schimba din cauza unui virus”, a precizat Ceferin.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 5 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 6 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 6 ORE