”Este o situație serioasă, dar suntem precauți. Știm mai multe acum despre virus iar eu sunt o persoană optimistă. Nu îmi place această viziune apocaliptică în care trebuie să așteptăm un al doilea, al treilea sau al cincilea val... oameni pe care îi știi vor muri într-o zi, dar trebuie să fim îngrijorați de asta acum? Nu cred..”, a afirmat el într-un interviu acordat The Guardian.
”Suntem pregătiți și vom urma recomandările autorităților dar eu, personal, sunt sigur că fanii se vor întoarce pe stadioane foarte curând”, a continuat el.
”Nu cred că vor exista schimbări permanente privind fotbalul. Este o experiență nouă și când vom scăpa de acest virus ne vom întoarce la nomral. Fotbalul nu s-a schimbat după Al Doilea Război Mondial sau după Primul Război Mondial și nu se va schimba din cauza unui virus”, a precizat Ceferin.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 13 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 2 ORE
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 3 ORE