La câteva zile după ce a sărbătorit împlinirea a 28 de ani, Terry Kennedy a avut parte de surpriza vieții. Acesta a câștigat un premiu de 1 milion de lire la Loterie, iar momentul în care i s-a confirmat biletul câștigător a fost surprins de camerele colegilor de muncă. În prezent, Terry lucrează în construcții, dar probabil se va gândi să își deschidă o afacere proprie, odată premiul impresionant adjudecat.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
IERI LA 14:03
ADEVĂRATUL PREȚ AL LUI CRISTIANO RONALDO PENTRU MANCHESTER UNITED

Terry Kenedy, forțat să se retragă din cauza accidentărilor

Terry Kennedy a fost unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști din Marea Britanie. Și-a petrecut 15 ani la Sheffield United și era văzut o mare speranță, atunci când a debutat pentru "săbii", în mai 2011.
Fanii l-au îndrăgit imediat pentru determinarea sa și l-au poreclit "roșcatul John Terry", pentru ca Nigel Clough - managerul de atunci al formației care acum e în Championship - și legenda clubului, Chri Morgan, să vorbească mereu la superlativ despre el.
Fost coleg în centrul apărării cu Harry Maguire, cel care a devenit ulterior cel mai scump fundaș din istorie, Kennedy a suferit accidentări repetate (două foarte grave la genunchi), astfel că în 2016, nu i-a mai fost prelungit contractul. Interesant e că toți îl considerau pe "roșcovan" peste Maguire la acea vreme, anticipând că va deveni fără probleme fundașul titular al naționalei. Din păcate, problemele medicale au curmat o carieră care se anunța de excepție.
"E ciudat să părăsesc clubul unde am jucat de la 7 ani. Sper să am parte de un nou start sezonul viitor, la alt club, care să aibă mai multă încredere în mine", spunea Terry Kennedy în urmă cu 5 ani.
Toți s-au temut însă că accidentările suferite îi vor afecta cariera și puține formații au fost interesate de el. În cele din urmă a ajuns la modesta Alfreton Town, pentru ca după doar o stagiune să semneze cu Harrogate Town, formație e Liga a 4-a. La doar 25 de ani, fostul fundaș a înțeles că nu va mai reveni niciodată în elită din cauza accidentărilor și a decis să se retragă, pentru că situația financiară pe care o avea nu îi permitea să se întrețină din salariul de jucător profesionist la o formație din League Two.
Fostul apărător a început să lucreze în construcții, dar în sfârșit soarta și-a întors fața spre el, câștigul de 1,2 milioane de euro fiind menit să îi schimbe total viața.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29
Bundesliga
Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski
24/06/2022 LA 08:03