Evenimentele sportive din întreaga lume, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo și Euro 2020, au fost suspendate sau amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
Emanuel a discutat despre viitorul evenimentelor sportive americanie la o dezbatere organizată de New York Times însă comentariile sale se pot aplica la orice sport, inclusiv fotbalul.
”Adunările de oameni - conferințe, concerte, evenimentele sportive - sunt reprogramate pentru octombrie 2020 multe dintre ele. Eu nu înțeleg cum crede lumea că acest lucru este plauzibil. Cred că acestea vor fi ultimele care vor reveni la normal. Realistic, cel mai devreme va fi în toamna lui 2021”, a declarat el.
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
ACUM 23 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM O ORĂ
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM 2 ORE