Evenimentele sportive din întreaga lume, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo și Euro 2020, au fost suspendate sau amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
Emanuel a discutat despre viitorul evenimentelor sportive americanie la o dezbatere organizată de New York Times însă comentariile sale se pot aplica la orice sport, inclusiv fotbalul.
”Adunările de oameni - conferințe, concerte, evenimentele sportive - sunt reprogramate pentru octombrie 2020 multe dintre ele. Eu nu înțeleg cum crede lumea că acest lucru este plauzibil. Cred că acestea vor fi ultimele care vor reveni la normal. Realistic, cel mai devreme va fi în toamna lui 2021”, a declarat el.
Cupa Mondială FIFA
Cum vor arăta sferturile Cupei Mondiale, dacă favoritele trec de optimi! Se anunță dueluri de gală
ACUM 27 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
El este singurul jucător care ar putea fi decarul echipei naționale. Pe cine a ales Dănuț Lupu
ACUM 43 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Japoniei trage un semnal de alarmă la Mondial. Ce declară acesta înaintea optimilor
ACUM O ORĂ