Ramos a vorbit în acest documantar și despre rivalul de la Barcelona, Leo Messi.

"Am fi câștigat mai multe titluri fără Messi la Barcelona"

Căpitanul de pe Bernabeu e conștient de valoarea lui Messi și recunoaște că echipa sa a avut de suferit din cauza argentinianului.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 5 MINUTE
"Am suferit împotriva lui Messi în acești ani. Probabil că dacă Barcelona nu-l avea pe Messi, noi câștigam mai multe titluri. I-am înfruntat pe vremea când Barcelona avea cea mai bună echipă din istoria lor. La noi, antrenor era Jose Mourinho, un antrenor grozav, dar era grei să-i învingem. Nu am câștigat de multe ori și era o tensiune mare, ori din cauza noastră, ori din cauza lor", a mărturisit Ramos.

Palmaresul lui Ramos la Real Madrid

Ramos a venit pe Bernabeu în 2005 de la Sevilla pentru 27 de milioane de euro. Spaniolul are 670 de meciuri pentru Real Madrid, a înscris 101 goluri și a oferit 40 de assist-uri. Fundașul a fost eliminat de 26 de ori în acest timp.
Căpitanul Realului a câștigat pe Santiago Bernabeu 4 trofee Champions League și 5 campionate, în timp ce Messi are 10 titluri cu Barcelona în acest timp.
Pe lângă acestea, Ramos mai are în palmares 2 Copa del Rey, 3 Supercupe ale Europei și 4 Campionate Mondiale ale cluburilor.
În acest timp, Ramos a scris istorie și pentru naționala Spaniei, unde deține recordul de prezențe, 180, a câștigat Campionatul Mondial din 2010, dar și două Campionate Europene.

Rămâne Ramos pe Bernabeu?

Contractul căpitanului madrilenilor expiră în această vară, dar până acum nu a semnat prelungirea. Fostul jucător al Realului, Valdano e de părere că Ramos va semna până la urmă.
"El va semna. Ar fi o greșeală de ambele părți. Același lucru s-a întâmplat cu Cristiano. Real Madrid a rămas fără Champions League, iar Cristiano fără Balonul de Aur", a spus Valdano pentru El Transistor.
Real Madrid joacă sâmbătă în El Clasico contra Barcelonei, de la ora 22. Madrilenii ocupă locul 3, cu 3 puncte mai puțin decât liderul Atletico și 2 mai puțin decât Barcelona.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 23 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 28 MINUTE