Ronaldinho a fost arestat în Paraguay la începutul lunii martie alături de fratele său după ce au fost prinși cu pașapoarte false. După o lună în spatele gratiilor în care a fost în continuare pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume după ce a jucat fotbal în echipa penitenciarului, Ronaldinho a fost eliberat.
Ronaldinho și fratele său, Roberto Assis, vor rămâne în arest la domiciliu la un hotel din Asuncion. Conform celor de la Daily Mail, Ronaldinho a plătit 1.6 milioane de dolari pentru a fi eliberat pe cauțiune.
Aseară, fostul mare jucător brazilian a ajuns la hotelul din Asuncion unde își va petrece următoarea perioadă, înainte de a afla sentința definitivă. Presa a știut de locația în care jucătorul care a scris istorie pentru Barcelona va fi plasat și l-a așteptat, în speranța că va obține o declarație în premieră.
Cupa Mondială FIFA
"Necunoscuții" care au explodat la Mondial. Valorau foarte puțin, acum marile cluburi se bat pe ei
ACUM 16 MINUTE
Nu s-a întâmplat așa, însă emulația creată în jurul lui Ronaldinho e imensă. Conform Mundo Deportivo, hotelul unde sud-americanul e cazat nu mai are vreo cameră liberă, șefii stabilimentului dezvăluind că se confruntă cu o cerere fără precedent.

Ronaldinho riscă 6 luni de închisoare

32 de zile au petrecut Ronaldinho și fratele său în închisoare după ce au fost arestați în urma descoperirii unor pașapoarte false în camera de hotel unde se aflau. Ei veniseră în Paraguay pentru promovarea unei cărți.
Judecătorul le-a permis celor doi să fie eliberați în arest la domiciliu, însă riscă să revină după gratii. Avocații lui Ronaldinho încearcă să facă apel la decizia inițială de arest, susținând că aceasta a fost "arbitrară, abuzivă și ilegală".
Curtea nu a luat în considerare faptul că Ronaldinho nu a știut că el comite o ilegalitate pentru că nu a înțeles faptul că a primit documente ilegale. A fost stupid din partea lui | Adolfo Marin, avocatul lui Ronaldinho
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM O ORĂ